A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Falra szerelhető logikai játék - Öltözködés

Ár:
32.890 Ft
Cikkszám: 10162
Gyártó: Child Friends
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 329
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.

Falra szerelhető logikai játék, hosszú időre leköti majd a gyermeket. Ennek a többfunkciós játéknak köszönhetően a gyermek válogathat a tevékenységeket között.  Ez a falra szerelhető készségfejlesztő játék igazán hasznos, hiszen több készséget is fejleszt. A ruhákkal, cipőkkel, táskákkal a gyermek a hétköznapokban is találkozik, így könnyebben tudja használni rajtuk a játék által megszerezett képességeit. A falra szerelhető játék nem veszik el, könnyen hozzáférhető

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Falra szerelhető logikai játék (köss, gombolj, cipzárazz!) - Méretei: 44 x 44 x 2 cm

  • A narancssárga hátizsákon a cipzár húzogatása és a csatok ki-be kapcsolása okoz örömet. Az egyszerű mozdulatok csak számunkra tűnnek annak, a kisgyermeknek még ezeket is meg kell tanulniuk. Így örömmel, játékosan tehetik meg.

  • A rózsaszín ruhácskán látható csatok kapcsolgatása és szalagok megkötése igazi kihívás lehet. A kislányruhán található kiegészítők segítik a finommotorika elsajátítását. Vannak itt gombok is, akárcsak a valódi ruhákon. A kigombolás, begombolás gyakorlásával a hétköznapokban is sikerélményt él majd át a gyermek. Milyen büszke lesz magára, hogy egyedül is le tudja venni a kabátját!

  • A kék kantárosnadrág zsebe tépőzáras. De jó is ezzel foglalatoskodni, pontosan hozzáilleszteni a felső részt az alsóhoz! Ezen kívül pedig örömet okoz az is, ha megfelelő módon csatolják fel a kantár két szárát. A türelmet, a kitartást és a koncentrációt is fejleszti ez a játék. A szem-kéz koordináció fejlesztését is szolgálja ez az elemrész.

  • A zöld cipőkön pedig a cipőfűző megkötését lehet gyakorolni. A fűzőcskés játékokhoz hasonlóan ez is a finommotorikát fejleszti, ami elősegíti az írás elsajátítását.

Tartalma:
- hátizsák
- kislány ruha
- kisfiú ruha
- cipő

Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Child Friends
Jelleg Fajáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Játék webshopunkban „Falra szerelhető logikai játék - Öltözködés” elnevezéssel megtalálható oktatójáték oldalára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: játékos matematika, készségfejlesztő eszközök, matekos játék, oktató játék, készségfejlesztő eszköz, tanulós játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: oktatójátékok, játékos matek, matematikai játékok, tanulós játék, matematikai játék, oktató játékok. A fenti oktatójáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló oktatójáték között lehet böngészni. A fejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva például körülbelül 624 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak a bölcsődei, óvodai illetve iskolai vezetők, pedagógusok.