A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Fa fejlesztőjáték csomag óvodásoknak

 Fa fejlesztőjáték csomag óvodásoknak Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
32.750 Ft
29.475 Ft
Kedvezmény: 10%
Szerezhető hűségpontok: 295
Cikkszám: 964
Fa fejlesztőjáték-csomag óvodásoknak.
Sokan az igényes kivitelű, fából készült játékokat adják szívesebben a gyermek kezébe. Nekik készítettük akciós játékcsomagunkat, melyben Smart Games játékok találhatóak.
A képen látható Trükkös Teher játékot a csomag nem tartalmazza!
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Smartgames
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2017. július 26.
Játék bemutatása

Az összeállított játékcsomag nemcsak igényes kivitelű, hanem az óvodásoknál kialakuló, majd későbbiekben is legfontosabb készségek fejlesztését segíti. A csomag vásárlása esetén egyedi árengedményben részesülsz és még szállítási költséget sem kell fizetned.

A fa fejlesztő játékcsomag tartalma a fejlesztési terület ismertetésével:

 Camelot Junior (problémamegoldó-képességet,ábraolvasást)
- SmartCar (rész-egész megfeleltetése, irányfelismerés)
- Day&Night (szem-kéz koordináció, szín-és formafelismerés)
- Bunny Boo (logika, megfigyelőképesség)
- Castle Logic - (váras logikai játék)

  A játékok nevére kattintva a játék részletes bemutatóját találhatod.
 


            

 


Amit érdemes lehet tudnunk, ha gyermekünk óvodáskorú:

Néhány évvel ezelőtt megérkezett az életetekbe egy kis üvöltő csomag, akivel nem tudtátok milyen lesz az életetek, most már el sem tudjátok képzelni nélküle. Most készülődtök az elválásra,vagy már gyakorlók vagytok, persze most még csak naponta néhány óráról is van szó. Ez mindegyikönket megijeszt eleinte, hiszen meggyőződésünk szerint mindenki szeretné jól csinálni. A gyermeketek csodaszép, izgalmas dolgok előtt áll. Az elmúlt években általatok megtapasztalta milyen teljes biztonságban élni, egy olyan közegben, ahol ő csillagként áll a középpontban és az egész világ körülötte forog. Természetes módon éled benne a kíváncsiság, hogy megismerje a többi kiscsillagot, és egy kicsit a szülő nyújtotta biztonsági háló nélkül az életet. Ez a kötelék sosem szakad el, hiszen Te mindig ott leszel a háttérben, hozzád szalad, ha valamit el szeretne mesélni, ha dicséretre vagy vigasztalásra vágyik. De már új megtapasztalásokra és kihívásokra is szüksége van.

Óvodáskor 3-6 éves kornak a legfőbb jellemzője a játék.

Felismerhető rajzokat készít, képei a valódi világ szimbólumai. pl. virágos kertet rajzol kerítéssel az emeletes házak közé is.Szívesen fest, tép, vág, gyurmázik. Tépkedős-ragasztós könyvet érdemes használni már ebben az időszakban. Kirak bonyolult puzzlekat. Emlékezete fejődik és el kezd dolgokat egymáshoz hasonlítani, különbséget tenni. A SmartGames játékok egész sora állhat a segítségünkre ezen a területen. Sorba tudja rendezni a tárgyakat és képes szétszedni őket különböző kategóriák szerint. Kialakul a számfogalma. Nem vár minden esetben útmutatást, hanem elvégez bizonyos tevékenységeket. Már nem egymás mellett, hanem egymással játszanak. Az első társasjátékok között javasoljuk a Zingot, ezzel akár több kisbarát is játszhat együtt. Előfordul, hogy a fiúk nagyobb csapatokba verődnek, mint a lányok.Érvel és problémákat old meg. Nagy ütemben fejlődik képzelete. A mese folyamatos vendég kell legyen esténként összebújva. Óvodáskor végére a fantáziavilág és a valóság elkülönül. Kialakulhat fantáziahazugság, de fontos, hogy nem szabad büntetni érte. Sajátos világban él. Elkezdődik az embert próbáló Miért? korszak, mely magával hozza a dackorszakot. Ennek valójában az önállósodási tendencia az oka. Kedves Szülők, túl kell élni! Talán segítség lehet, hogy szakemberek szerint a dackorszak minden gyermeknél előfordul, a szerencsésebbeknek ebben a korban. Ahol ez elmarad, ott még keményebb serdülőkorra lehet felkészülni. Amelyik gyermek végig vívta az óvodáskorra eső dackorszakát, el kezdett önállósodni, kevésbé harcol serdülőkorára.Gyermekünknek óvodáskor végére egyértelműen kifejlődik az akarata, ha érzi, hogy ezt tiszteletben tartják, akkor ő is képes lesz uralkodni érzelmein.

 


 

 


 

Gyártó Smartgames
Mely kategória? Akciós csomag
Mely korosztály? 3 - 4 éves
Nem Mindegyik
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

A fejlesztő játék webshopunkban „Fa fejlesztőjáték csomag óvodásoknak” elnevezéssel listázott játékcsomag adatlapjára általában a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: . Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb játékcsomag megtalálásában, pl. a következők lehetnek: . Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló játékcsomagok listájában böngészhet. A látogatók figyelmébe ajánlanánk az egyéves babák kedvenc játékait összegyűjtő ajándékötleteinket, melyek a „népszerű ajándék ötletek egyéves babáknak” kategória oldalon találhatóak.
Termék címkék: játékcsomag
MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 2 munkanap - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
970 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>