A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Érzelmek a nyárson EQ társasjáték - Miniland

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
10.900 Ft
Szerezhető hűségpontok: 0
Cikkszám: 7052
Érzelmek a nyárson, egy különleges társasjáték óvodásoknak a Miniland-tól. 
Egy társasjáték ami játékosan fejleszti az empátiát, együttműködést, a kommunikációt és az önismeretet.
100 mindennapi élethelyzetet és 10 érzelmi hozzáállást mutat be a gyermekeknek. Egy nyársat kell készíteni egyénileg vagy csoportosan öt érzelemből
(vagy 2 gyerek vagy 2 csoport játszik). Az érzelmek a nyárs összetevőiként, feltétként szerepelnek. A hosszú kártyákon ábrázolt élethelyzetekhez kétféle érzelmet társítottunk.
Gyártó: Miniland
A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2019-04-15

Játék bemutatása

A készlet tartalma: 1 nagy műanyag nyárs talppal, 10 nyársra húzható korong, 20 érzelemmatrica (minden érzelemhez kettő), 1 poszter fényképekkel a 10 érzelemről, 10 kétoldalas hosszú kártya, melyek mindegyike 10- 10 élethelyzetet ábrázol. 1 útmutató füzet 3 játékleírással: 1. utánzós játék, 2. vizuális játék, 3. elbeszélő játék 

A bemutatott érzelmek és a hozzájuk kapcsolt színkódok (ld. az útmutató első oldalát illetve a posztert): öröm (sárga), düh (piros), meglepődés (narancssárga), félelem (lila), undor (világoszöld), szomorúság (kék), szeretet (rózsaszín), irigység (sötétzöld), szégyenérzet (bordó), büszkeség (barna).
A hosszú kártyákon ábrázolt élethelyzetekhez kétféle érzelmet társítottunk, ezek színkódját az útmutató második oldalán ábrázoltuk.
Ugyanakkor a gyermekek egyénileg viszonyulhatnak egy-egy ábrához, érzelmeik különbözhetnek a kódtól. Mindig beszéljük meg ezeket a különbségeket, így jobban megérthetjük a gyermekeket, és ők is egymást.
A játék célja: Egy nyársat kell készíteni egyénileg vagy csoportosan öt érzelemből. Az érzelmek a nyárs összetevőiként szerepelnek. Finommotoros mozgás közben a gyermekek játékosan megismerkednek tíz érzelemmel, és megtanulják kezelni ezeket. Az érzelmek felismerése és kezelése életbevágóan fontos a nevelésben, segít a gyermeknek megismerni önmagát, a többieket, és hozzájárul a különbözőségek elfogadásához.
A játék előkészítése: Első alkalommal a játék megkezdése előtt készítsük elő az összetevőket: ragasszunk minden korongra két egyforma matricát.
1. Rakjuk a 10 összetevőt (korongot) egy mindenki által elérhető helyre, és rakjuk mellé egymásra az összekevert hosszú kártyákat.
2. A nyárs végét dugjuk be a sárga talpba, és állítsuk fel úgy, hogy mindenki elérje.
3. A játékosok elhelyezkednek az így előkészített játékelemek körül, így könnyebben tudnak kommunikálni egymással, és mindenhez hozzáférnek.

Javaslat a nap végére: A nap végén a pedagógus által kiválasztott gyermek, vagy ha volt, a játékvezető, átgondolja a nap történéseit, és kiválaszt öt fontos eseményt. Ezek mindegyikét közösen átbeszélik, és megállapítják, milyen érzelem kapcsolódott jellemzően az adott történéshez. Ezeket az érzelmeket aztán felfűzik a nyársra, és kiállítják a teremben, hogy mindenki lássa, milyen érzelmek jellemezték aznap az osztályt. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Játék webshopunkban még számos további gyerekjáték vagy készségfejlesztő játék között válogathat! A minőségi és hasznos játékot vagy ajándékot kereső vásárlóink szíves figyelmébe ajánlanánk a kisiskolások legnépszerűbb ajándékait bemutató ajándék ötleteinket, melyek a „Ajándékötletek hétéves gyerekeknek” termékkategóriában tekinthetőek meg. Ebben a kategóriában egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek listázásra, amik a gyermekek számára ajándékot, játékot kereső látogatók körében az elmúlt hónapokban a legkelendőbbek voltak.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Érzelmek a nyárson EQ társasjáték - Miniland ” terméknévvel megtalálható készségfejlesztő játék termékadatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: társasok, készségfejlesztő játék, fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, játék, játékok. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: gyermekjáték, érzelmi intelligencia fejlesztése, képességfejlesztő játékok, társas, társas játék, érzelmi intelligenciát fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Érzelmi intelligencia fejlesztés” kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló készségfejlesztő játék között lehet válogatni. Az érzelmi intelligencia fejlesztés címkére kattintva például körülbelül 14 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>

Díjnyertes játékok