A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Érzelmek a nyárson EQ társasjáték - Miniland

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
10.900 Ft
Szerezhető hűségpontok: 110
Cikkszám: 7052
Érzelmek a nyárson, egy különleges társasjáték óvodásoknak a Miniland-tól. 
Egy társasjáték ami játékosan fejleszti az empátiát, együttműködést, a kommunikációt és az önismeretet.
100 mindennapi élethelyzetet és 10 érzelmi hozzáállást mutat be a gyermekeknek. Egy nyársat kell készíteni egyénileg vagy csoportosan öt érzelemből
(vagy 2 gyerek vagy 2 csoport játszik). Az érzelmek a nyárs összetevőiként, feltétként szerepelnek. A hosszú kártyákon ábrázolt élethelyzetekhez kétféle érzelmet társítottunk.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Miniland
Szállítási díj: 970 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2018. november 19.

Játék bemutatása

A készlet tartalma: 1 nagy műanyag nyárs talppal, 10 nyársra húzható korong, 20 érzelemmatrica (minden érzelemhez kettő), 1 poszter fényképekkel a 10 érzelemről, 10 kétoldalas hosszú kártya, melyek mindegyike 10- 10 élethelyzetet ábrázol. 1 útmutató füzet 3 játékleírással: 1. utánzós játék, 2. vizuális játék, 3. elbeszélő játék 

A bemutatott érzelmek és a hozzájuk kapcsolt színkódok (ld. az útmutató első oldalát illetve a posztert): öröm (sárga), düh (piros), meglepődés (narancssárga), félelem (lila), undor (világoszöld), szomorúság (kék), szeretet (rózsaszín), irigység (sötétzöld), szégyenérzet (bordó), büszkeség (barna).
A hosszú kártyákon ábrázolt élethelyzetekhez kétféle érzelmet társítottunk, ezek színkódját az útmutató második oldalán ábrázoltuk.
Ugyanakkor a gyermekek egyénileg viszonyulhatnak egy-egy ábrához, érzelmeik különbözhetnek a kódtól. Mindig beszéljük meg ezeket a különbségeket, így jobban megérthetjük a gyermekeket, és ők is egymást.
A játék célja: Egy nyársat kell készíteni egyénileg vagy csoportosan öt érzelemből. Az érzelmek a nyárs összetevőiként szerepelnek. Finommotoros mozgás közben a gyermekek játékosan megismerkednek tíz érzelemmel, és megtanulják kezelni ezeket. Az érzelmek felismerése és kezelése életbevágóan fontos a nevelésben, segít a gyermeknek megismerni önmagát, a többieket, és hozzájárul a különbözőségek elfogadásához.
A játék előkészítése: Első alkalommal a játék megkezdése előtt készítsük elő az összetevőket: ragasszunk minden korongra két egyforma matricát.
1. Rakjuk a 10 összetevőt (korongot) egy mindenki által elérhető helyre, és rakjuk mellé egymásra az összekevert hosszú kártyákat.
2. A nyárs végét dugjuk be a sárga talpba, és állítsuk fel úgy, hogy mindenki elérje.
3. A játékosok elhelyezkednek az így előkészített játékelemek körül, így könnyebben tudnak kommunikálni egymással, és mindenhez hozzáférnek.

Javaslat a nap végére: A nap végén a pedagógus által kiválasztott gyermek, vagy ha volt, a játékvezető, átgondolja a nap történéseit, és kiválaszt öt fontos eseményt. Ezek mindegyikét közösen átbeszélik, és megállapítják, milyen érzelem kapcsolódott jellemzően az adott történéshez. Ezeket az érzelmeket aztán felfűzik a nyársra, és kiállítják a teremben, hogy mindenki lássa, milyen érzelmek jellemezték aznap az osztályt. 

Gyártó Miniland
Mely kategória? Társasjáték
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 1-10 játékos

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Az ünnepek előtt ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a nagycsoportos ovisok legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 5 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Érzelmek a nyárson EQ társasjáték - Miniland ” névvel megtalálható készségfejlesztő játék oldalára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyermekjátékok, érzelmi intelligencia fejlesztése, társas, fejlesztő játék, játékok, fejlesztő játékok, gyermekjáték. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyerekjátékok, érzelmi intelligencia fejlesztő játékok, érzelmi intelligenciát fejlesztő játék, játék, társasjátékok, érzelmi intelligenciát fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló készségfejlesztő játék tekinthető meg. A készségfejlesztő játék címkére kattintva példának okáért több mint 87 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatót a hírlevél kéréssel  elfogadom. 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 2 munkanap - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
970 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>