A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Érzelem-nyomozó társasjáték - Miniland

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.420 Ft

Az Érzelem-nyomozó társasjáték,egy különleges játék ami segít felismerni már a legkisebbeknek is kezelni az érzéseket, ahogyan az emberek érzéseit megfogalmazzuk a játék alatt.. Az érzelem-nyomozó társasjáték játékosan fejleszti az együttérzést, toleranciát, és a beszédkészséget.  A szenzációs detektív-nagyító pedig megmutatja a megoldást, ha a gyermekek nem lennének biztosak egy-egy érzelem meghatározásában.

Cikkszám: 7051
Gyártó: Miniland
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 65
Szállítási díj: 990 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. július 24.

Játék bemutatása

A doboz tartalma: 24 kártya, 18 csillag, 1 rulett, 1 nagyító és 1 brosúra

Figyeld empátiával a mindennapi történéseket!
Ezzel a játékkal megtanulsz jobban figyelni saját érzelmeidre és másokéra is, megszokod szavakkal kifejezni érzelmi állapotodat, és stratégiákat fedezel fel, melyekkel kordában tudod tartani a napi események által kiváltott hangulatokat.
A készlet tartalma: 24 kártya „megoldatlan ügyek” jeleneteivel, 18 csillag a lezárt ügyekhez, egy nagyító, egy helyszínválasztó pörgető, 1 játékleírás

A játék célja: Gyűjts össze 5 csillagot, amivel a lezárt ügyeket díjazzák, ezzel meg is nyerted a játékot.
A játék menete: Szétválogatjuk a kártyákat helyszínek szerint a színük alapján. A négy kártyacsomót egymás mellé tesszük az asztalon lefelé fordítva. Mellé odakészítjük a csillagokat is, és középre rakjuk a helyszínpörgetőt.
1. Az első játékos vagy csapat megpörgeti a nyilat, hogy kiválassza a helyszínt.
2. Húz egy kártyát a kiválasztott helyszínhez kapcsolódó „megoldatlan ügyek” közül, és lerakja maga elé a jól látható jelenettel felfelé.
3. A játékos elmondja a többieknek, milyen történést lát a képen, és szerinte mi fog ezután következni.
4. Majd megfordítja a kártyát, és a nagyító segítségével a kusza képből kirajzolódó jelenetet leírja a társainak.
5. Ha ez a jelenet egyezik azzal, amit előzőleg feltételezett, kap egy „lezárt ügy” csillagot. A kártyát visszarakja a kártyacsomó aljára.
6. Ha nem találta el a folytatást, a kártyát akkor is visszarakja, csak nem kap csillagot, és a játék folyik tovább.
Nagyon fontos, hogy a gyermekek felszabadultan meséljenek a képekről, ebben tükröződni fog, mit gondolnak, mit éreznek. Amit elmondanak, gyakran olyasmi lesz, amit maguk is átéltek. A szavakba öntés meghatározó lépés az érzelmek kezelésében. Ha megnevezzük, mit érzünk, megismerjük érzelmeinket, s így könnyebben megtanuljuk kezelni őket. Hozzárendelt értékként a Miniland minőséget és biztonságot ad a játékokhoz. Az egyes elemek gondos kompozíciójának köszönhetően a játékok sokféleképpen használhatók, egyszerre több gyermek is játszhat velük. 

Gyártó Miniland
Mely kategória? Társasjáték
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Életkor 3-6 éveseknek
Játékosok száma 2-6 játékos

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Játék webáruházunkban még jó néhány további gyerekjáték vagy készségfejlesztő játék között válogathat! Az egyedi és érdekes játékot vagy ajándékot kereső vásárlók szíves figyelmébe ajánlanánk a kisiskolások kedvenc játékait bemutató ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek 5 éves gyerekeknek” című termékkategóriában találhatóak. Ezen a lapon többek között azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek listázásra, amik a gyerekek számára játékot, ajándékot kereső látogatóink körében az elmúlt időszakban a legnépszerűbbek voltak.

Kreatív játék webshopunkban „Érzelem-nyomozó társasjáték - Miniland ” elnevezéssel listázott készségfejlesztő játék termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: társas játékok, fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játék, fejlesztő játékok, játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: társasok, gyerekjátékok, társas játék, érzelmi intelligencia fejlesztő játékok, érzelmi intelligencia fejlesztése, készségfejlesztő játék, érzelmi intelligenciát fejlesztő játékok. A fenti készségfejlesztő játék egyebek mellett az „Intézményeknek > Érzékelés fejlesztése” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Iskola - óvoda” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló készségfejlesztő játék tekinthető meg. Az érzelmi intelligencia fejlesztés címkére kattintva példának okáért több mint 14 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>