Érzékek fejlesztése - Készségfejlesztő Puzzle fából

Nincs raktáron

Ez a fából készült készségfejlesztő puzzle ideális fejlesztő az óvodáskorú gyermekek számára. 
Mind az öt fő érzékszervünket segít megismerni ez a fa kirakó: látás,hallás,tapintás,ízlés, és a szaglás. Játék közben fejlődik a gyermek szókincse és a kézügyessége. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 380 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 438 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a középsős ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 3-4 éves ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kirakó játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Érzékek fejlesztése - Készségfejlesztő Puzzle fából” elnevezéssel listázott kirakó játék adatlapjára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: fa játék, puzzle játék, játék, kirakós játékok, képességfejlesztő játékok, gyermekjátékok, fából készült játékok, fajátékok, játékok, puzzlék ovisoknak. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: fából készült játék, gyermekjáték, ovis puzzle-ök, puzzle játékok, készségfejlesztő játékok, fa játékok, puzzlek óvodásoknak, puzzle ovisoknak. A fenti kirakó játék többek között az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves kisfiúknak” és a „Márkák > Viga Toys” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló kirakó játék között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.