Elvetemült veteményes - Articsókák a pácban - Party társasjáték

Nincs raktáron

Szórakoztató, taktikai kártyajáték jópofa articsóka alakú fémdobozban.
Végre kész a nagy mű: a saját kis kerted! De várjunk csak! Itt meg mi történt? Az articsókák elleptek mindent!
Gyorsan, mentsd a menthetőt, szabadulj meg az articsókáktól! Tervezd meg okosan a kertedet, vesd be különféle zöldségekkel és használd ki a kártyák különleges képességeit!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
3 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 399 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 8 éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webshopunkban „Elvetemült veteményes - Articsókák a pácban - Party társasjáték” elnevezéssel listázott társasjáték adatlapjára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: játékkártyák, készségfejlesztő játék, kártya játék, gyerekjátékok, kártya játékok társasjáték, party játék. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyermekjáték, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, játék. A fenti kártyajáték többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek, felnőtteknek > Kártyajátékok” termékkategóriában és az „Életkor szerint > 8--10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában  és a ,,Márkák > Gamewright" található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték között lehet válogatni. A családi játék címkére kattintva pl. több mint 187 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.