Első Rush Hour játékom Egyszemélyes logikai játék óvodásoknak

Raktáron

Az első Rush Hour kifejezetten óvodásoknak készült logikai játék. Az autókat színszerint és a tetejükön található formákkal is megkülönböztetjük. A játékban 30 feladvány található, 3 nehézségi szintnek megfelelően. Feladat, hogy vezessük  a piros autót a kijáratig.

A játék 2020-ban elnyerte a NPPA  díját, melyben szülők szavazhatnak melyik termék segít nekik a gyeremekeik fejlesztésében.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
8 160 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 816 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az óvodás gyerekek kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 4 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webshopunkban „Első Rush Hour játékom Egyszemélyes logikai játék óvodásoknak” terméknévvel listázott társasjáték adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: játék, gyerekjátékok, logikai játékok, gyermekjátékok,autós játék. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: fejlesztő játék, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Márkák > Thinkfun” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. több mint 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Az_elso_Rush_Hour_Egyszemelyes_logikai_jatek
Első Rush Hour játékom Egyszemélyes logikai játék óvodásoknak
8 160 Ft