Dr. Microbe - Blue Orange logikai és ügyességi társasjáték

Nincs raktáron

Dr Microbe a laboratóriumban a logikájára és az ügyességére van utalva. A játékosok egy kutatólaboratóriumban versenyeznek egymással. A petri csészéjükből hiányzó mikróbákat kell villámgyorsan megtalálni az asztal közepén lévő tálkából, majd miután megtaláltad, csipesz segítségével ki is kell halásznod onnan és a helyére kell illesztened. Ha gyorsan dolgozol és előbb megtalálod a szuperbaktériumokat, te leszel az első.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
7 490 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 749 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a felsősők legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 9 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Dr. Microbe – Blue Orange logikai és ügyességi társasjáték” névvel megtalálható társasjáték oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: gyorsasági játékok, versenyzős játékok, ovis társasjátékok, társas játékok, ovis társas, készségfejlesztő játék, óvodás társasjátékok, társas óvodásoknak, gyerek társasjáték, óvodás társasjáték, ovis társasok, képességfejlesztő játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyors játékok, gyermekjátékok, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, társas, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, képességfejlesztő játék, gyermekjáték, versenyzős játék, gyors játék, társasok. A fenti termék többek között a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándék ötletek iskolásoknak” elnevezésű termékkategóriában, a „Karácsonyi ajándékötletek” elnevezésű kategóriában és a ,,Márkák > Blue Orange" elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A megfigyelést fejlesztő játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 106 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

 

Vásárlóink a Dr. Microbe – Blue Orange logikai és ügyességi társasjáték terméken túl leggyakrabban a következő termékeket vásárolták még: → Dr. Eureka Társasjáték → Bla Bla Bla – Társasjáték – Beszélj mellé! → BrainBox Tudományos ismeretek – Megfigyelést fejlesztő társasjáték → Hercegnők – Karctechnika készlet – Sycomore → Karuba – számolós kártyajáték – a Haba-tól → Club 2% – Egyszemélyes készségfejlesztő játék → Ementáli – Magnetic Travel mágneses utazójáték → Hexx & Hopp – Logikai, taktikai társasjáték → Magyarország térkép – Trefl oktató puzzle → Tantrix Extrém – Kirakós játék.