Dó-ré-mi delfinek - Tomy fürdőjáték

Raktáron

A szolmizáló delfinek kedves kórusukkal szórakoztatják a bébit fürdés közben. Fejlesztve hallását és hangfelismerését a színes delfinek már egy éves kortól vidám játszópajtásai lesznek a bébinek. Ha mindet szétválogatta a pici és a hozzá tartozó színes úszógumiba betette, a delfint megpaskolva a szolmizációs skála különböző hangjain szólalnak meg a kis delfinek. 1 éves kortól.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
12 740 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 274 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a 2 éves bölcsisek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra kétéves kisgyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a fürdőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Dó-ré-mi delfinek – Tomy fürdőjáték” terméknévvel listázott fürdőjáték adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: pancsolós játék, játék, képességfejlesztő játékok, fürdőjátékok, gyermekjáték, vizezős játékok, fürdős játék, vizezős játék. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: játékok, kádba való játék, készségfejlesztő játékok, pancsolós játékok, fürdős játékok, gyermekjátékok, pancsoló játék. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > TOMY” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fürdőjátékok” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló fürdőjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

 

A Dó-ré-mi delfinek – Tomy fürdőjáték termék mellett legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: → Mértani formalap – Fa készségfejlesztő játék → Bogárvilág – Magnetic Travel úti játék → Szétszedhető helikopter – Fa babajáték → Montesszori város – rudas fa építőjáték → Richie, a versenyautó – Wow műanyag játékautó → Ralph, a Quad – Wow műanyag játékautó → Formalap Járműves – Fajáték → Fogantyús puzzle – Oroszlános kirakó → Játék munkapad – Kinyitható fajáték,509 → Rumbatök – Maracas – djeco gyermekhangszer.

Do_re_mi_delfinek_Tomy_furdojatek
Dó-ré-mi delfinek - Tomy fürdőjáték
12 740 Ft