A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Asmodee Dixit 6 kártya – Emlékek

Ár:
5.500 Ft
Cikkszám: 1496
Gyártó: Asmodee
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 56
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 21.
Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez - hogy hangzik?
"Az Emlékek kiegészítővel még nagyobb móka a Dixit! Egy meglepő, elbűvölő és fantáziát megmozgató játék, amely a családdal és a barátokkal egyaránt élvezetes! 
A sokszoros díjnyertes játék most 84 új, még sosem látott kártyával tér vissza. Merülj elCarine Hinder&Jérôme Pélissier képeinek világában. Ragadjon magával a Dixit varázsa, és kalandozz képzeleted segítségével!"

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


Méltán lett a 2010-es év játéka a Dixit, amelyhez Marie Cardouat 84 csodaszép, a korábbi stílushoz illő, ám azokhoz nem hasonlító új kártyát tervezett.
Azoknak a családoknak és társaságoknak ajánljuk, akik az alapjátékot már megszerették, az új lapok növelik a változatosságot, illetve csökkentik a lapok kiismerhetőségét.

 


 

 


 

Gyártó Asmodee
Játékosok száma 3-6 fő
Játékosok száma 3-6 játékos
Jelleg beszédkészséget fejlesztő parti játék
Fejleszti beszédkészséget, szókincset, szövegalkotást, koncentrációt, figyelmet, verbális kommunikációt, összefüggések felismerését,kreativitást, empátiát, absztrakt gondolkodást,

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe az alsósok legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 10 éves iskolásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Asmodee Dixit 6 kártya – Emlékek” terméknévvel megtalálható társasjáték termékadatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: képességfejlesztő játékok, társasok, játékok, családi játékok, beszédfejlesztő játék, gyerekjátékok, társas játék, családi társasjáték, családi játékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: gyermekjáték, társasjátékok családoknak, családi társasjátékok, beszédfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, beszédkészséget fejlesztő játék, képességfejlesztő játék, társasjáték családoknak. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Fejlesztő társasjátékok” termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Beszédfejlesztés” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A családi játék címkére kattintva példának okáért több mint 187 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

Vásárlóink az Asmodee Dixit 6 kártya – Emlékek terméken túl legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg: → Asmodee Dixit 8 Harmóniák kártya –  Harmóniák → Asmodee Dixit 5 Álmodozások kártya – Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez → Asmodee Dixit 7 Látomás kártya – Látomások → Asmodee Dixit 3 – Utazás kártya – Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez → Asmodee Dixit 4 Eredet kártya Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez → Szorzókör → Asmodee Dixit 2 – Kalandok kártya → Asmodee Dixit társasjáték – Készségfejlesztő party játék → Last Letter (Utolsó betű) – Thinkfun kártyajáték → Könyvjelző – Pillangós, zsinóros.