Asmodee Dixit 5 Álmodozások kártya Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez

Nincs raktáron

Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez - hogy hangzik?
84 vadiúj kártya, a rengeteg díjat nyert, és 2010-es Év Játéka nyertes Dixit kiegészítéséhez, de - habár tábla nélkül - önálló játékra is teljesen alkalmas. Sőt, kis méretű doboza ideálissá teszi utazásokhoz is. Ezáltal már 420 kártya közül válogatva játszhatsz, ha a Dixitet választod!
Ajánlott:8 éves kortól


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
6 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 699 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak az iskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek tízéves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Asmodee Dixit 5 Álmodozások kártya Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez” elnevezéssel listázott társasjáték oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: játékok, társasjátékok családoknak, készségfejlesztő játék, beszédkészséget fejlesztő játékok, beszédkészséget fejlesztő játék, családi játékok, társasjátékok, gyerekjátékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: társas, beszédfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, gyermekjáték, családi társasjáték, játék, társasjáték családoknak, társas játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló társasjáték tekinthető meg. A beszédfejlesztő játék kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 39 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.