A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Asmodee Dixit 4 Eredet kártya Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez

Ár:
5.490 Ft
Cikkszám: 986
Gyártó: Asmodee
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 55
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez - hogy hangzik?
84 vadi új kártya, a rengeteg díjat nyert, és 2010-es Év Játéka nyertes Dixit kiegészítéséhez, de - habár tábla nélkül - önálló játékra is teljesen alkalmas. Sőt, kis méretű doboza ideálissá teszi utazásokhoz is.
Ajánlott:8 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


Méltán lett a 2010-es év játéka a Dixit, amelyhez Clement Lefévre 84 csodaszép, a korábbi stílushoz illő, ám azokhoz nem hasonlító új kártyát tervezett.
Azoknak a családoknak és társaságoknak ajánljuk, akik az alapjátékot már megszerették, az új lapok növelik a változatosságot,m illetve csökkentik a lapok kiismerhetőségét.

 


 

 


 

Gyártó Asmodee
Játékosok száma 3-6 fő
Játékosok száma 3-6 játékos
Jelleg beszédkészséget fejlesztő parti játék
Fejleszti beszédkészséget, szókincset, szövegalkotást, koncentrációt, figyelmet, verbális kommunikációt, összefüggések felismerését,kreativitást, empátiát, absztrakt gondolkodást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a kamaszok és felnőttek legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra kamaszoknak és felnőtteknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Asmodee Dixit 4 Eredet kártya Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez” terméknévvel listázott társasjáték oldalára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: társasjátékok családoknak, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék, beszédkészséget fejlesztő játék, képességfejlesztő játék, társasjáték családoknak, családi társasjátékok, családi társasjáték, beszédfejlesztő játékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: családi játékok, képességfejlesztő játékok, társas játék, családi játék, beszédkészséget fejlesztő játékok, családi játékok, társas, beszédfejlesztő játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték > Családi társasjátékok” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjáték” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló társasjáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 4842 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.