A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Asmodee Dixit 4 Eredet kártya Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez

Ár:
5.490 Ft
Cikkszám: 986
Gyártó: Asmodee
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 55
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 27.
Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez - hogy hangzik?
84 vadi új kártya, a rengeteg díjat nyert, és 2010-es Év Játéka nyertes Dixit kiegészítéséhez, de - habár tábla nélkül - önálló játékra is teljesen alkalmas. Sőt, kis méretű doboza ideálissá teszi utazásokhoz is.
Ajánlott:8 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


Méltán lett a 2010-es év játéka a Dixit, amelyhez Clement Lefévre 84 csodaszép, a korábbi stílushoz illő, ám azokhoz nem hasonlító új kártyát tervezett.
Azoknak a családoknak és társaságoknak ajánljuk, akik az alapjátékot már megszerették, az új lapok növelik a változatosságot,m illetve csökkentik a lapok kiismerhetőségét.

 


 

 


 

Gyártó Asmodee
Játékosok száma 3-6 fő
Játékosok száma 3-6 játékos
Jelleg beszédkészséget fejlesztő parti játék
Fejleszti beszédkészséget, szókincset, szövegalkotást, koncentrációt, figyelmet, verbális kommunikációt, összefüggések felismerését,kreativitást, empátiát, absztrakt gondolkodást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak az iskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek tízéves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Asmodee Dixit 4 Eredet kártya Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez” elnevezéssel listázott társasjáték oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: játékok, társasjátékok családoknak, készségfejlesztő játék, beszédkészséget fejlesztő játékok, beszédkészséget fejlesztő játék, családi játékok, társasjátékok, gyerekjátékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: társas, beszédfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, gyermekjáték, családi társasjáték, játék, társasjáték családoknak, társas játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló társasjáték tekinthető meg. A beszédfejlesztő játék kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 39 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink az Asmodee Dixit 4 Eredet kártya Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez terméken túl legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg: • Asmodee Dixit 3 – Utazás kártya – Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez • Asmodee Dixit 7 Látomás kártya – Látomások • Asmodee Dixit 6 kártya – Emlékek • Asmodee Dixit 2 – Kalandok kártya • Asmodee Dixit 5 Álmodozások kártya – Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez • Asmodee Dixit 8 Harmóniák kártya –  Harmóniák • Asmodee Dixit társasjáték – Készségfejlesztő party játék • Egyensúlyozó mérleghinta kicsi • Egyensúlyozó félgömb-lépegető szett – Amaya mozgásfejlesztő eszköz • Félhenger alakú kanyargós út – Amaya mozgásfejlesztő.