A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Asmodee Dixit 3 - Utazás kártya – Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez

Ár:
5.490 Ft
Cikkszám: 985
Gyártó: Asmodee
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 55
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 08.
Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez - hogy hangzik?
84 vadi új kártya, a rengeteg díjat nyert, és 2010-es Év Játéka nyertes Dixit kiegészítéséhez, de - habár tábla nélkül - önálló játékra is teljesen alkalmas. Sőt, kis méretű doboza ideálissá teszi utazásokhoz is.
Ajánlott:8 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


Méltán lett a 2010-es év játéka a Dixit, amelyhez Xaviér Collette 84 csodaszép, a korábbi stílushoz illő, ám azokhoz nem hasonlító új kártyát tervezett.
Azoknak a családoknak és társaságoknak ajánljuk, akik az alapjátékot már megszerették, az új lapok növelik a változatosságot,m illetve csökkentik a lapok kiismerhetőségét.

 


 

 


 

Gyártó Asmodee
Játékosok száma 3-6 fő
Játékosok száma 3-6 játékos
Jelleg beszédkészséget fejlesztő parti játék
Fejleszti beszédkészséget, szókincset, szövegalkotást, koncentrációt, figyelmet, verbális kommunikációt, összefüggések felismerését,kreativitást, empátiát, absztrakt gondolkodást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a felnőttek és tinédzserek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek kamaszoknak és felnőtteknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Asmodee Dixit 3 - Utazás kártya – Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez” terméknévvel listázott társasjáték termékadatlapjára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: beszédkészséget fejlesztő játék, társas játék, családi társasjátékok, készségfejlesztő játékok, társasjátékok családoknak, képességfejlesztő játékok, játék, családi játék. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: beszédfejlesztő játékok, családi játékok, társasok, társasjáték családoknak, beszédfejlesztő játék, társas játékok, képességfejlesztő játék, társas, játékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok tinédzserereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A családi játék címkére kattintva pl. több mint 156 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.