A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Asmodee Dixit 3 - Utazás kártya – Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez

Ár:
5.490 Ft
Cikkszám: 985
Gyártó: Asmodee
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 55
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez - hogy hangzik?
84 vadi új kártya, a rengeteg díjat nyert, és 2010-es Év Játéka nyertes Dixit kiegészítéséhez, de - habár tábla nélkül - önálló játékra is teljesen alkalmas. Sőt, kis méretű doboza ideálissá teszi utazásokhoz is.
Ajánlott:8 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


Méltán lett a 2010-es év játéka a Dixit, amelyhez Xaviér Collette 84 csodaszép, a korábbi stílushoz illő, ám azokhoz nem hasonlító új kártyát tervezett.
Azoknak a családoknak és társaságoknak ajánljuk, akik az alapjátékot már megszerették, az új lapok növelik a változatosságot,m illetve csökkentik a lapok kiismerhetőségét.

 


 

 


 

Gyártó Asmodee
Játékosok száma 3-6 fő
Játékosok száma 3-6 játékos
Jelleg beszédkészséget fejlesztő parti játék
Fejleszti beszédkészséget, szókincset, szövegalkotást, koncentrációt, figyelmet, verbális kommunikációt, összefüggések felismerését,kreativitást, empátiát, absztrakt gondolkodást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek az alsó tagozatosok legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 10 éves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Asmodee Dixit 3 – Utazás kártya – Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez” terméknévvel listázott társasjáték termékadatlapjára általában a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: beszédfejlesztő játékok, társas, társas játékok, családi játékok, beszédkészséget fejlesztő játék, gyermekjátékok, beszédfejlesztő játék, családi társasjáték. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: játékok, társasok, társasjátékok családoknak, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, családi társasjátékok, játék, társasjáték családoknak, képességfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Érzelmi intelligencia fejlesztés” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A családi játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 187 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Az Asmodee Dixit 3 – Utazás kártya – Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez termék kiválasztása esetén leggyakrabban a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: Asmodee Dixit 4 Eredet kártya Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez; Asmodee Dixit 7 Látomás kártya – Látomások; Asmodee Dixit 5 Álmodozások kártya – Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez; Asmodee Dixit társasjáték – Készségfejlesztő party játék; Asmodee Dixit 6 kártya – Emlékek; Asmodee Dixit 2 – Kalandok kártya; Asmodee Dixit 8 Harmóniák kártya –  Harmóniák; Árnyképek – Készségfejlesztő párosítós játék; Egyensúlyozó félgömb-lépegető szett – Amaya mozgásfejlesztő eszköz; Fedőnevek – Asszociációs társasjáték.