Csipkerózsika - Smart Games logikai játék

Raktáron

Segíts a lovagnak eljutni a labirintusban Csipkerózsika kastélyáig!
De lehet, hogy Csipkerózsika is ki tud jutni ügyesen a kastélyból a segítségeddel? Keresd meg az utat a labirintusban a kijutáshoz!Másik játékmód: Inkább a sárkányt szeretnéd segíteni? Akkor a játék célja pont az ellenkezője az előzőleg leírtaknak! Akadályozd meg a sárkánnyal, hogy a hercegnő és a lovag találkozzon!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
12 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 249 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kisiskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek hétéves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.


Játék webshopunkban „Csipkerózsika – Smart Games logikai játék” elnevezéssel megtalálható logikai játék oldalára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játékok, térbeli játékok, úti játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, játék, készségfejlesztő játék, játékok utazáshoz, játék utazáshoz, utazó játék, egyszemélyes játék, gyermekjáték. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: egyszemélyes játékok, gyermekjátékok, utazós játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, játékok, képességfejlesztő játék, fejtörők, térlátást fejlesztő játékok, logikát fejlesztő játék, egyedül játszható játékok, egyedül játszható játék. A fenti logikai játék egyebek mellett az „Intézményeknek > Térbeli tájékozódás” kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló logikai játék adatlapja között lehet böngészni. A térlátást fejlesztő játék címkére kattintva pl. körülbelül 23 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.


A Csipkerózsika – Smart Games logikai játék termék mellett leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: → Trükkös teher – Autós logikai játék → Piroska és a farkas – Egyszemélyes logikai játék – Smart Games → ParkoLogika – Egyszemélyes logikai játék a SmartGames-től → IQ Puzzler – Pro  – Smartgames logikai játék → Könyvjelző – Pillangós, zsinóros → Fa nyomda készlet, fogantyús – Melissa & Doug kreatív készlet → Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása → Ementáli – Magnetic Travel mágneses utazójáték → Clics Hero Squad Fire Box 8 in 1 – tűzoltós építőjáték → Játék daruskocsi fából –  Fa játékautó.

Csipkerozsika_SmartGameslogikaijatek
Csipkerózsika - Smart Games logikai játék
12 490 Ft