A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csipkerózsika - Smart Games logikai játék

Youtube videók

Ár:
8.490 Ft
Cikkszám: 8271
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 85
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 23.

Segíts a lovagnak eljutni a labirintusban Csipkerózsika kastélyáig!
De lehet, hogy Csipkerózsika is ki tud jutni ügyesen a kastélyból a segítségeddel? Keresd meg az utat a labirintusban a kijutáshoz!Másik játékmód: Inkább a sárkányt szeretnéd segíteni? Akkor a játék célja pont az ellenkezője az előzőleg leírtaknak! Akadályozd meg a sárkánnyal, hogy a hercegnő és a lovag találkozzon!

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Összesen 60 izgalmas, egyre nehezedő feladvány: 30 Csipkerózsika segítésére, 30 pedig a sárkánnyal.
A játék fejleszti a logikai gondolkodást, előre tervezést, probléma megoldást, térbeli tájékozódást és vizuális érzékelést.
Életkor: 3 - 12 éves korig
Játékosok száma: 1-2 játékos

Játék menete: 
1. lépés
Válasszon ki egy kihívást. Helyezze a 4 labirintus darabot a játéktábla határán belül, amint azt a kihívás mutatja. Minden labirintus-darab egy másik színnel rendelkező virágot tartalmaz, amely segít a helyes pozícióban. Helyezze a várat a puzzle-darabra a piros virággal. Helyezze a lovagot a labirintus és az alvó szépség bejáratánál a vár kapujába.

2. lépés
A lovaggal játszott kihívások felében, a másik félben alvó szépséggel játszol: • KÉK NYÍL (lovag): Keresse meg a labirintus bejáratától a vár kapujához vezető utat a lovag áthaladásával a labirintuson . • SÁRGA NYÍL (Alvó szépség): Keresse meg a vár kapujától a labirintus bejáratáig az alvó szépséget a labirintuson keresztül. Nem szabad felemelni a lovagot vagy az alvó szépséget. Nem tudnak mászni a falakon.

Gyártó Smartgames
Jelleg logikai-ügyességi fejlesztőjáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, koncentrációt, megfigyelőképességet, rendszerező képességet, téri tájékozódást, finommotoros készségeket,önálló feladat megoldást,irányok felismerését

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek ötéves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Csipkerózsika - Smart Games logikai játék” névvel listázott logikai játék oldalára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: logikát fejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, logikai játékok, egyedül játszható játékok, játék utazáshoz, logikai feladványok, gyermekjáték, térlátást fejlesztő játékok, játékok, térbeli játékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: fejtörők, képességfejlesztő játék, fejtörő, gyermekjátékok, játékok utazáshoz, készségfejlesztő játék, logikát fejlesztő játék, utazó játékok, utazós játék, egyszemélyes játékok, utazós játékok. A fenti logikai játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” kategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Térbeli tájékozódás” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló logikai játék adatlapja között lehet böngészni. Az úti játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 55 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.