Corolle Comfort Pink tanulóbicikli kosárral - 24 hónapos kortól

Nincs raktáron

Corolle Comfort Pink tanulóbicikli egy kiváló közlekedési eszköz minden virgonc kislány részére a francia Smoby vállalat műhelyéből,2 éves kortól ajánlott. Tanulóbringa nagyon szép rózsaszín-fehér színkombinációban tetszeleg, miközben a teljes fémvázat virágok díszítik.
A tanulóbicikli elülső részén egy rózsaszín kosárka kapott helyet, amiben a kedvenc játékbabádat, vagy plüss játékodat szállíthatod. A gyermek a tanulóbiciklivel fejleszti az egyensúlyérzékét miközben remekül szórakozik, és sportol. Tanulóbringa együtt növekszik gyermekével, ha eljön az ideje, a futóbiciklizésben rutint szerző gyerek, csak átül a pedálos kétkerekű bringára és egy kis gyakorlás után már teker vele.

A baba nem tartozék.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
17 490 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 749 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe az óvodások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 3 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a gyerekjárgányok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Corolle Comfort Pink tanulóbicikli kosárral - 24 hónapos kortól” elnevezéssel megtalálható futóbicikli oldalára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: futóbicikli, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék, játék, gyermekjáték, tanulóbiciklik, gyermekroller,futóbicikli, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: háromkerekű gyerekroller, gyerekjármű, tanulóbiciklik, játék, készségfejlesztő játékok, futókerékpárok, tanulóbicikli, gyermekjátékok, gyerekjárművek, futóbringák, gyerek jármű, gyerek járgányok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Sport, mozgásfejlesztő játékok” elnevezésű kategóriában és a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándék ötletek lányoknak” elnevezésű, valamint a „Játékkategóriák > Játékok 1-3 éveseknek > Játékok 1-3 éves lányoknak”  termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló gyerekjárgány tekinthető meg. A gyerekjárgány kulcsszóra kattintva például körülbelül 102 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.