Clemmy Plus Vidéki ház

Nincs raktáron

Építs házikót a Clemmyvel!
A Clemmy puha és színes építőjátékkal a legkisebbek is élvezettel játszhatnak.
Ajánlott: 1-3 éves korig
Részleteket lásd lent.

Hasonló termékeket itt találsz!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
4 490 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 449 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a 2 éves bölcsődések kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra bölcsődéseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Clemmy Plus Vidéki ház” terméknévvel megtalálható építőjáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: műanyag építőjátékok, gyermekjáték, építő játékok, konstruáló játékok, játékok, építőjátékok, konstruáló játék, műanyag építős játék. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: építős játékok, készségfejlesztő játékok, építő játék, gyerekjátékok, építőjátékok műanyagból, gyermekjátékok, konstrukciós játék, konstrukciós játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Építőjátékok > Egyéb építőjáték” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” elnevezésű kategóriában, valamint a "Márkák > Clementoni" kategória alatt érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték termékadatlapja között lehet böngészni. Az építőjáték címkére kattintva pl. körülbelül 652 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

A Clemmy Plus Vidéki ház termék kiválasztása esetén legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: → Clemmy Plus Benzinkút → IQ Focus– Smartgames logikai játék → Toronyépítő kocka: Képek – Djeco babajáték → Színek és formák – Logico Primo fejlesztő füzet – 978-963-294-054-0 → Számlálás és összehasonlítás – Logico Primo fejlesztőjáték → Nyomda – Napocskás → Bogyó és Babóca: Furfangos párosító – Kártyajáték → Számos favonat – Építhető, húzogatható fajáték → Montesszori város – rudas fa építőjáték → Képkereső – Nagy készségfejlesztő fajáték.