Brix - logikai fejlesztőjáték - Blue Orange

Raktáron

Térbeli amőba játék a Blue Orange-tól. Tornyozd, pakolgasd az X-eket és O-kat egymásra, vagy egymás mellé úgy, hogy négy egy sorba kerüljön. A Brix egy remek logikai fejlesztőjáték, próbálj elsőként a saját szimbólumodból négyet egy sorba rendezni, de közben figyelned kell, hogy a játékos társad miben mesterkedik! Többféle nehézségi fokozatban játszhatod a játékot.
Ajánlott: 7 éves kortól és játékos kedvű felnőtteknek
Játékosok száma: 2 fő
Játékidő: kb. 10 perc

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 790 Ft-tól és 30.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.10.07
7 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 749 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hétéves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Brix – logikai fejlesztőjáték – Blue Orange” elnevezéssel listázott logikai játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játékok, társas játékok, amőbás játék, logikai játékok, amőbás játékok, játékok, készségfejlesztő játék, amőba jellegű játékok, amőba játék, logikát fejlesztő játékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: amőba játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, gyermekjáték, gyermekjátékok, társasok, társas játék, képességfejlesztő játékok, iskolás társasok, gyerekjátékok. A fenti logikai játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” kategóriában,  a „Fejlesztő játékok > Logika és gondolkodás” nevű termékkategóriában és a ,,Márkák > Blue Orange" nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló logikai játék között lehet böngészni. Az iskolás társasjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 159 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

 

Vásárlóink a Brix – logikai fejlesztőjáték – Blue Orange termékkel egyszerre legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg: → Lélekpillangó – Önismereti társasjáték felnőtteknek → Tick Tack Bumm – Partyjáték → Mi mennyi? – gyors matematikai reakciójáték → Grabolo – Gyorsasági társasjáték → Brainbox: Matematika kicsiknek – Megfigyelést fejlesztő társasjáték → Halli Galli – Piatnik családi társasjáték → Igen? – Kommunikációs társasjáték → Gyerekszoba – Fa bababútor készlet babaházhoz → Oops gumilabda – 23cm → 100db-os fa építőkocka készlet – Színes, mintás.

Brix_logikai_fejlesztojatek_Blue_Orange
Brix - logikai fejlesztőjáték - Blue Orange
7 490 Ft