A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Brix - logikai fejlesztőjáték - Blue Orange

Ár:
5.990 Ft
Cikkszám: 2664
Gyártó: Blue Orange
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 60
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.

Térbeli amőba játék a Blue Orange-tól. Tornyozd, pakolgasd az X-eket és O-kat egymásra, vagy egymás mellé úgy, hogy négy egy sorba kerüljön. A Brix egy remek logikai fejlesztőjáték, próbálj elsőként a saját szimbólumodból négyet egy sorba rendezni, de közben figyelned kell, hogy a játékos társad miben mesterkedik! Többféle nehézségi fokozatban játszhatod a játékot.
Ajánlott: 7 éves kortól és játékos kedvű felnőtteknek
Játékosok száma: 2 fő
Játékidő: kb. 10 perc

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Többféle nehézségi fokozatban játszhatod a Brix játékot.
1. Az egyik játékos az O-kkal, a másik az X-ekkel játszik. Próbálj elsőként összekötni a saját szimbólumaid közül négyet, függőleges, vizszintes, vagy átlós vonalban.
2. Az egyik játékos a narancs, a másik a kék kövekkel játszik. Itt most a színek számítanak, a feladat ugyan az, négyet egy sorba rendezni.
3. Itt a szín és a szimbólum együttesen számít. Ez már a haladók szintje. ..... és még mindig tudjuk fokozni...
4. Az egyik játékos a két színnel, a másik a két szimbólummal játszik. Minden négyes sor (függőleges, vízszintes, átlós) a saját színeidből, vagy szimbólumaidból nyerő!


Fontos szabály, hogy a fal építkezése közben figyelned kell, hogy nem lehet 8 szimbólumnál szélesebb.
Ha az összes követ felhasználtátok és nincs nyertes, akkor a játék úgy folytatódik, hogy minden játékos egy követ elvesz a falból és máshová helyezi. De vigyázz! A fal nem dőlhet le!


 

Gyártó Blue Orange
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 játékos
Korosztály 7 éves kortól ajánljuk
Jelleg logikai fejlesztő társasjáték
Fejleszti logikai, felismerő készséget,rendszerező képességet, koncentrációt,megfigyelést,vizuális differenciálást,önellenőrzést,

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra ötéves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Brix - logikai fejlesztőjáték - Blue Orange” elnevezéssel megtalálható logikai játék oldalára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: gyermekjátékok, társas játék, logikai játékok, társasjátékok iskolásoknak, társasjátékok, logikát fejlesztő játék, gyermekjáték, amőba játék, amőba jellegű játékok, amőbás játék. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: logikus gondolkodást fejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, társas játékok, amőba játékok, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, logikus gondolkodást fejlesztő játék, amőbás játékok, játék. A fenti logikai játék többek között az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló logikai játék tekinthető meg. Az iskolás társasjáték címkére kattintva pl. több mint 145 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.