5 (1 vélemény)

Bevásárlókocsi - Kétkerekű - Écoiffier

Nincs raktáron

Irány a szupermarket! 

Kivitelezésében egy igazi bevásárlókocsira hasonlít ez a zöld-piros színkombinációval ellátott kocsi. Kétkerekű, fogantyúval rendelkezik, így könnyen húzhatod magad után. Rendkívül biztonságos, élei lekerekítettek. Minőségi műanyagból készült, így éveken át használható.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
3 000 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 300 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a 2 éves bölcsődések kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 3 éves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Bevásárlókocsi - Kétkerekű - Écoiffier” elnevezéssel megtalálható szerepjáték termékadatlapjára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: szerepjáték, fiús és lányos játék, lányos és fiús játék, boltos játékok, szerepjátékok, gyermekjátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: játékok, boltos játékok, játék, gyerekjátékok, játékbolt. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló szerepjáték között lehet böngészni. A boltos játék kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 55 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.