Betűről Betűre 1. (d, t, b, p,o,ó) - Olvasás- és írásfejlesztő gyakorlatok

Raktáron

Bár az olvasás és írászavar kialakulásának veszélye korán felismerhető, mégis sok kisgyermeknél csak az első iskolai év után derül ki, hogy hiányosak az olvasás-írás elsajátításához szükséges alapkészségeik. Ebben a szakaszban segít a részképességek fejlesztése.
A magyar nyelv betűkészletének megfelelően, az előforduló betűcserék szerint állítottuk össze a kötetet. Így a gyermek egyéni tévesztéseinek megfelelően az a betű, hangcsoport emelhető ki, amely nehézséget okoz számára


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
3 000 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 300 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Fejlesztő játék webáruházunkban „Betűről Betűre 1. (d, t, b, p,o,ó) - Olvasás- és írásfejlesztő gyakorlatok” terméknévvel listázott gyakorlófüzet adatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: foglalkoztató feladatlapok, gyakorló füzetek, 1. osztályosoknak, elsősöknek, gyakorló feladatlapok, készségfejlesztő füzetek, olvasást fejlesztő játék, első osztályosoknak, foglalkoztató feladatlap, gyakorló füzet. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: oktatójáték, olvasásfejlesztő feladatok, gyakorlófüzetek, tanulójáték, gyakorló feladatlap, olvasást fejlesztő játékok, alsósoknak, kisiskolásoknak. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló gyakorlófüzet tekinthető meg. A 1. osztály kulcsszóra kattintva például körülbelül 56 különféle foglalkoztató füzet között böngészhetnek a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső nagyszülők és szülők.

beturol-beture-1-olvasas-es-irasfejleszto-gyakorlatok
Betűről Betűre 1. (d, t, b, p,o,ó) - Olvasás- és írásfejlesztő gyakorlatok
3 000 Ft