Betűk és számok - Mágneses készlet 72 db-os - Smoby

Nincs raktáron

A mágneses betűkből álló Smoby készlet, kiváló kiegészítője a tanulótáblákhoz. A készletben, különböző színű betűket, és számokat.
Kiválóan alkalmas óvodákorú gyermekek részére a szavak megismerésére, a matematika gyakorlására. 
A készletben 72 darab jelből áll. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 690 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 269 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 5 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Betűk és számok - Mágneses készlet 72 db-os - Smoby” elnevezéssel listázott oktatójáték termékadatlapjára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: betű játékok, betű játék, képességfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszközök, tanulós játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök megtalálásában, pl. a következők lehetnek: készségfejlesztő eszközök, oktatójátékok, oktató játék, oktató játékok, készségfejlesztő eszköz. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Iskola-előkészítő játék” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló oktatójáték tekinthető meg. Az oktatójáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 216 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak az iskolai, óvodai illetve bölcsődei pedagógusok, vezetők.