Bébi formarendező játékszett - Wader

Nincs raktáron

Kisgyermekek kezére fejlesztett, lekerített formájú elemeket tartalmazó szettünk, kiváló minőségű műanyagból készült. Segít a színek és a formák megtanulásában és fejleszti a finommotorikát, a logikus gondolkodást, a kézi készséget és a logikus gondolkodást.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 160 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 216 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

A Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 1-2-3 éves kicsiknek, bölcsődéseknek éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Bébi formarendező játékszett - Wader” névvel listázott készségfejlesztő játék oldalára általában ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: formafelismerő játékok, fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, fából készült játékok, fajátékok, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: játék, képességfejlesztő játék, gyerekjátékok, formaberakó játékok, készségfejlesztő játékok, játékok, fejlesztő játékok. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Fajáték” kategóriában, a „Játékkategóriák > Játékok 3-4 éves ovisoknak” kategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Finommotorika fejlesztés” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló készségfejlesztő játék között lehet böngészni. A formaberakó játék címkére kattintva például körülbelül 53 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.