A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Babushka – Logikai gondolkodást fejlesztő játék

Ár:
7.990 Ft
Cikkszám: 3169
Gyártó: Huch
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 80
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 23.

Babushka - Logikai gondolkodást fejlesztő egyszemélyes játékban Matrjoska babákkal játszhatsz., ez egy jellegzetes orosz festett fajáték. Az egyre kisebb babácskákat egymásba lehet illeszteni! Ebben a szuper fejlesztő játékban is ez a feladat, de nehezítésként a babák egy jégpályán csúszkálnak ide-oda. Egy zimankós téli napon Kátya és Anna, a testvérpár hazafelé indul, de a kemény fagyban a talaj igen-igen csúszóssá válik. Nagymamájuk elébük siet, félti őket, nehogy eltévedjenek. 
A játékban a babákat össze kell rakni úgy, hogy az egyik felét a másikhoz kell ,,lökni,, hogy azok egymásba ugorhassanak. Ám ez nem olyan egyszerű, hiszen a pálya csúszós és meglehet hogy véletlenül lecsúszik a tábláról.
Az egyre nehezed feladatok kihívást jelentenek a gyerkőc számára, hiszen a nehezebb feladványokban már a lépésszámok is meghatározottak. Segíts Annának és Kátyának, hogy biztonságban hazajussanak.

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék tartalma:
- 1 Matrjoska baba, amely 3 db egymásba illeszthető, kétrészes babából áll.
- 2 db fatörzs korong
- 1 játéktábla
- Feladatfüzet, 60 feladvánnyal
Egyszemélyes játék
Játékidő: 15-20 perc

Gyártó Huch
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg Logikai gondolkodást fejlesztő játék
Fejleszti logikai gondolkodást,térlátást,következtetések levonását, tanulási képességet, kombinációs készséget, megfigyelő képességet, rész-egész megfeleltetését, koncentrációt,műveletek sorrendjének megállapítását, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kisiskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 6 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Babushka – Logikai gondolkodást fejlesztő játék” névvel megtalálható logikai játék adatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: készségfejlesztő játék, fejtörő, gyermekjáték, logikát fejlesztő játék, logikus gondolkodást fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, egyszemélyes játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: játék, gyerekjátékok, logikai feladványok, gyermekjátékok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, logikát fejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, logikai játékok. A fenti logikai játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Logikai játékok” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló logikai játék adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. több mint 4842 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.