Átlátszó kövek - Szortírozó játék - Eduplay

Nincs raktáron

Az átlátszó kövek kiváló fejlesztőjáték szortírozáshoz, csoportosításhoz, számoláshoz. A kis köveket színek szerint szortírozhatók. Fejleszti a finommotorikus készségeket. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
5 840 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 584 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Átlátszó kövek - Szortírozó játék - Eduplay” névvel listázott óvodai eszköz adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: óvodai fejlesztő eszközök, szortírozójátékok, képességfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszközök. Hasonló témájú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb fejlesztő eszközök megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz, készségfejlesztő eszközök, szortírozó játékok. A fenti óvodai eszköz többek között az „Intézményeknek > Érzékelés,észlelés fejlesztése - szenzoros játékok” , és a „Játékkategóriák > Játékok 3-4 éves ovisoknak” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló óvodai eszköz között lehet válogatni. Az óvodai eszköz címkére kattintva például körülbelül 498 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak az iskolai, óvodai vagy bölcsődei vezetők, pedagógusok.