Aranyásók 3. Párbaj - Kártyajáték /Szabotőr 3 Duell/

Raktáron

Önálló játék! Két játékos vesz részt a játékban. Az aranyásóknak az a céljuk, hogy akadályozzák egymást az alagútásásban - egy törött csákánnyal, egy bányaomlással, esetleg egy zárt ajtóval a ravaszabb törpe megpróbálja megszerezni a másik törpe orra elől az aranyat. Három forduló után az a törpe nyer, akinek több aranya lesz.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
4 070 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 407 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a felnőttek és tinédzserek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek tinédzsereknek és felnőtteknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Aranyásók 3. Párbaj - Kártyajáték /Szabotőr 3 Duell/” névvel megtalálható kártyajáték adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: kártya játék, gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok, kártya játékok, képességfejlesztő játék, kártyajátékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: stratégiai játék, stratégiai játékok, játékok, játék, képességfejlesztő játékok, játékkártyák. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Kártyajátékok” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kártyajáték között lehet böngészni. A kártyajáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 236 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

Aranyasok_3_Parbaj_Kartyajatek
Aranyásók 3. Párbaj - Kártyajáték /Szabotőr 3 Duell/
4 070 Ft