Anti stressz korong - Eduplay

Nincs raktáron

Szilikon anyagból készült stresszkorongok több féle színben. Ha túl sok a stressz az életedben, vagy csak szeretnéd levezetni a felesleg energiáidat akkor ne keress tovább. Fejleszti a finommotorikus készségeket is. 

Az ár egy darab korongra vonatkozik, különböző színekben szállítjuk. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
2 100 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 210 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 5-6-7 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Anti stressz korong - Eduplay” elnevezéssel megtalálható mozgásfejlesztő eszköz oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: mozgást fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz, készségfejlesztő eszközök, óvodai eszközök, képességfejlesztő eszközök. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, pl. a következők lehetnek: mozgásfejlesztő játék, fejlesztő eszközök, mozgást fejlesztő eszköz, mozgásfejlesztő eszközök. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló mozgásfejlesztő eszköz termékadatlapja tekinthető meg. Az óvodai eszköz kulcsszóra kattintva pl. több mint 498 különféle fejlesztő eszköz között böngészhetnek az óvodai, bölcsődei, iskolai pedagógusok, vezetők.