Ábécé betűvonat - H betű - natúr színű- oktatójáték - Legler

Raktáron

A kis betűvonat segítségével játékos módon ismerkedhetsz meg a betűkkel. A kis betűk kerekeken gurulnak, összekapcsolhatod őket és így szavakat tudsz alkotni, valamint a szótagolást is gyakorolni. Az elkészült kisvonatok dekorációként is jól mutatnak a gyerekszobában. Kiváló oktatójáték óvodáskorú gyermekeknek és kisiskolásoknak intézményekbe vagy otthonra. 
 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.13
730 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 73 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe az óvodás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éveseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok az oktató és fejlesztőjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Ábécé betűvonat - H betű - natúr színű- oktatójáték - Legler” terméknévvel megtalálható fejlesztőjáték oldalára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink:  készségfejlesztő, játék, írás, finommotorika. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő játék megtalálásában, pl. a következők lehetnek: fejlesztő játék, oktatójáték. A fenti betűvonat többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” kategóriában és a„Márkák > Legler” elnevezésű, valamint a „Játékkategóriák > Játékok 5-6-7 éveseknek” kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló felesztőjáték adatlapja tekinthető meg. A fejlesztőjáték címkére kattintva példának okáért több száz különböző készségfejlesztő játék között böngészhetnek az unokájuk vagy gyermekük számára minőségi foglalkoztatót kereső nagyszülők és szülők és oktatójáték ajándékozását tervező érdeklődők.

Abece_betuvonat_H_betu_natur_szinu_oktatojatek_Legler
Ábécé betűvonat - H betű - natúr színű- oktatójáték - Legler
730 Ft