Fa állatok - Szerepjáték - Tickit

Raktáron

Találkozz az új kis barátaiddal! A szett bükkfából készült állatfigurákat tartalmaz. A kis állatfigurák műbőrrel díszítettek, igényes kialakításuak. Kiváló szerepjátékeszköz, fejleszti a gyerekek fantáziáját, kreativitását.  


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
12 600 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 260 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Fa állatok - Szerepjáték - Tickit” terméknévvel listázott szerepjáték termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: állatos játékok,játék, fiús és lányos játék, fajátékok, lányos és fiús játékok, képességfejlesztő játék, gyermekjáték, készségfejlesztő játékok, játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: fából készült játékok, szerepjátékok, játék babaházak, képességfejlesztő játékok, gyerekjátékok, fiús és lányos játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Játékok 3-4 éveseknek > Játékok 3-4 éves lányoknak”   kategóriában és a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándék ötletek lányoknak” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló szerepjáték adatlapja tekinthető meg. A fajáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 537 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

Fa_állatok _Szerepjatek_Tickit
Fa állatok - Szerepjáték - Tickit
12 600 Ft