A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zingo! 1-2-3 – Memóriafejlesztő játék

Ár:
6.490 Ft
Cikkszám: 1441
Gyártó: Thinkfun
Szerezhető hűségpontok: 0
A Zingo 1-2-3 egy vidám-szórakoztató, interaktív számpárosító játék. Nagyszerű fejleszti a gyerekek számolási és olvasási kézségég. Aki először talál párt az osztott számlapocskák és a Zingo 1-2-3 táblán szereplő képek között az már közelebb is került a győzelemhez. A győztes az aki elsőként fedi le a Zingo táblácskát a megfelelő képekkel. Igazi családi társasjáték! Részleteket lásd lent. Ajánlott: 4 éves kortól, de kisebbeknek is nyugodt szívvel ajánljuk egy egyszerűbb azonosítós játékként.
Játssz Online: 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-07-06

Játék bemutatása

A Játék célja: A játékosok megpróbálják elsőként befedni Zingo táblájukat az odaillő lapocskákkal. A Zingo adagoló előre-hátra mozgatásával két Zingo lapocska láthatóvá válik. Ha egy játékos ugyanolyan képet lát a Zingo lapocskán, mint amilyen Zingo tábláján van, a kép kimondása után  elveszi azt, és a Zingo tábláján a megfelelő képre helyezi. A fel nem használt lapkákat félrerakjuk. Ha kettő vagy több játékos szeretné ugyanazt a lapocskát megszerezni, azé lesz, aki a leghamarabb kimondja a nevét. Választhatunk Osztót, ilyen esetekben dönthet ő, ki is volt a gyorsabb. Ha az Osztó úgy dönt, hogy döntetlen, a lapocskát visszarakjuk a Zingo adagolóba. Az Osztó a biró! Ha egy játékos kimondja egy lapocskán szereplő ábra nevét, anélkül, hogy szüksége volna rá, az Osztónak figyelmeztetnie kell. Három ilyen figyelmeztetés után 1 db Zingo lapocskát le kell vennie a táblájáról. További három figyelmeztetés után még 1-et, és így tovább. A figyelmeztetett játékos döntheti el, hogy melyik lapocskát veszi le. Aki az összes képet a Zingo tábláján Zingo lapocskákkal elsőnek lefedi, hangosan felkiállt ZINGO, és ezzel megnyerve a játékot. 

Különböző nehézségi fokozatok: A Zingo tábláknak két oldaluk van, ezért különböző nehézségű játékokra is módot ad. A zöld szélű táblákon szereplő ábrák kevesebbszer ismétlődnek, így nem kell versenyezni a lapocskákért, ezért ezt inkább a fiatalabb játékosoknak ajánljuk. A piros szélű táblákon több ábra azonos a többi táblán szereplőkkel. Ezen a szinten tehát nagy a verseny a játékosok között, ez teszi még izgalamasabbá a játékot. Ezt a verziót idősebb vagy gyakorlott játékosoknak ajánljuk.

A doboz tartalma: 
* 72 db Zingo 1-2-3 számlapocska
* 6 db kétoldalas (zöld- számolás, kék-összeadás).
* 1 db adagoló
* 1 játészabály


Töltsük fel a Zingo adagolót a lapkákkal, majd mozgassuk előre-hátra. Az így meglátott lapokkal igyekezzünk minél gyorsabban lefedni a táblánkat. Koncentrálj, csak a neked hiányzó lapka nevét mondd ki! Ha megtaláltad az összeset, kiáltsd hangosan ZINGO és már tiéd is a győzelem!

 

  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra hatéves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Zingo! 1-2-3 – Memóriafejlesztő játék” terméknévvel megtalálható társasjáték adatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: gyerekjátékok, számos játékok, társas játékok, társas óvodásoknak, gyerek társasjáték, társasjáték gyerekeknek, gyermekjáték, ovis társas, képességfejlesztő játékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: játékok a számokkal, ovis társasjátékok, társas, óvodás társasjátékok, óvodás társasjáték, készségfejlesztő játék, játék, társasjátékok, képességfejlesztő játék. A fenti társasjáték többek között a „Játékkategóriák > Népszerű játékok karácsonyi ajándékba” termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték között lehet böngészni. Az ovis társasjáték címkére kattintva pl. körülbelül 311 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.