Zenélő ékszerdoboz - Az éjszaka dala - Night-singing

Raktáron

Zenélő ékszertartó - Az éjszaka dala 
Legyen a szobád csodálatos kiegészítője, a Djeco-tól, ez a gyönyörű kidolgozású, ékszerdoboz, minden kis-és nagylány kedvence lesz.  Tárolhatod benne, nyakláncaidat, karkötőidet és gyűrűidet. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
5 - 7 éves
Cikkszám
9907
Márka
Djeco
Ekkorra érkezhet hozzád
2021.11.01
9 290 Ft
A termék után járó hűségpontok: 93 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek ötéves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekszoba dekorációk és gyerekholmik kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.


Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Zenélő ékszerdoboz – Az éjszaka dala – Night-singing” névvel megtalálható gyerekszoba dekoráció adatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: babaszoba dekorációk, gyermekholmi, játék hintók, gyermekholmik, babaszoba dekoráció. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekholmik megtalálásában, például a következők lehetnek: játékhintó, zenélő gyerekjátékok, gyerekholmik, zenélő játékok, gyerekszoba dekorációk. A fenti termék többek között a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándék ötletek lányoknak” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Gyerekszoba” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló gyerekszoba dekoráció termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekholmi címkére kattintva pl. körülbelül 502 különféle gyerekholmi között válogathatnak a szép és hasznos gyermekholmikat kereső látogatók, szülők vagy nagyszülők.


Vásárlóink a Zenélő ékszerdoboz – Az éjszaka dala – Night-singing termékkel együtt legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg: • Zenélő ékszerdoboz – Unikornis álom • Formadobozos puzzle – Tündér és az egyszarvú, 36 db-os – djeco • Ovizsákra egyedi hímzés • Egyedi, rajzolt öntapadós ovis jel – Óra 2x2 • Egyedi, rajzolt vasalós ovis jel – Óra 2x2 • Egyedi, rajzolt öntapadós ovis jel – Óra 4x4 • Egyedi, rajzolt vasalós ovis jel – Óra 4x4 • Esernyő – Könnyedség • The ballerina's tune – Zenedoboz- Táncos • Esernyő – Békuci.