A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fred szemetesautója – Wow autós játék

Ár:
10.590 Ft
Cikkszám: 1443
Gyártó: Wow Toys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 106
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 02.

Gyermekeink jövőéért mi tehetjük a legtöbbet azzal, hogy óvjuk környezetünket, és őket is erre tanítjuk! Tegyük hasznossá a játékkal töltött időt! Lendkerekes szemetes autó, kiborító-leengedő funkcióval. A termék mérete (h x sz x m): 44 x 24.7 x 18.5 cm. A termék súlya: 1.8 kg

Hasonló termékeket itt találsz!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A szemét gyűjtése sosem volt ennyire vidám! Fred, a te barátságos szemeteskocsid, az emelőlapátját használja, hogy beborítsa a szemetet a gyomrába, vagy kiválogatja a kukákat, majd kiadja őket hátul. Haladj a lendkerekes motorjával, aminek valóságos motorhangja van.  Figyeld az automata szemétmegsemmisítőt, majd nyisd fel ajtaját, a szemét kiürítéséhez." Ezt a fantasztikus szerepjáték készletet 3 különböző szemetes kuka, egy fiú és egy lány szemetes figura, illetve egy erős fogantyú teszi teljessé. 
Jellemzők: 
-lendkerekes autó valóságos motorhanggal
-emelőlapát
-felhúzható oldalajtó
-futószallagos mozgó szemétmegsemmisítő
-erős fogantyú a mozgatáshoz

A WOW játékok kiváló minőségű, angol gyártmányú gyerekjátékok. A WOW számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt nagyon szívesen ajánljuk:

1. Törhetetlen műanyagból készült játékok
2. Mechanikusan működő játékok, nincs szükség elemre
3. Oktató jellegű játékok (például a kukásautó szelektív hulladékgyűjtős)
4. A WOW játékautók lendkerekesek
5. A játékfigurák cserélhetők és gyűjthetők
6. Biztonságos játékok - flatátmentes műanyagból készülnek
- nincs fulladásveszélyt előidéző alkatrész
- biztonságos festékanyaggal készül
- gömbölyített szélei vannak 

Gyártó Wow Toys

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a 2 éves bölcsődések legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek ovisoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a autós játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Fred szemetesautója – Wow autós játék” névvel listázott autós játék oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: kukásautó gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok, játékautók, kukásautó gyerekeknek, játék autó, játék autó, játékok, műanyagjáték, képességfejlesztő játékok, kukásautók gyerekeknek. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: műanyagjátékok, gyermekjáték, játék autók, játék, kisautó, játék autók, képességfejlesztő játék, kisautók, játék kukásautó. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Játékautók” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló autós játék termékadatlapja között lehet böngészni. Az autós játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 242 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.