Uzsonnás táska, MAPED PICNIK "Concept Kids", Kék

Nincs raktáron

MAPED Picnik "Kids": színes élmény gyerekeknek! Hogy az étkezés az iskolában is élvezetes legyen! felső rész italok és finomságok tárolására alkalmas hőszigetelt alsó rész uzsonnásdoboz az alulsó részben vízszintesen tárolható kompakt tárolást nyújt fényvisszaverő szem- és száj ábra 100% poliészter külső rész űrtartalom: 9l


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.09
6 300 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 630 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek hatéves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a uzsonnás táskák és gyerekholmik kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Uzsonnás táska, MAPED PICNIK "Concept Kids", Kék "Concept Kids", Pink” elnevezéssel listázott uzsonnás táska adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: uzsonnásdoboz, gyermekholmik, gyermekholmi. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekholmik kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: uzsonnás táska, gyerekholmik. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Márkák > Maped” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló uzsonnás táska termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekholmi kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 502 különféle gyerekholmi között böngészhetnek a hasznos és szép gyermekholmikat kereső látogatók, nagyszülők és szülők.