A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tűzoltó - Kesztyűbáb

Ár:
2.960 Ft
Cikkszám: 7031
Gyártó: Játékliget
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 30
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.

A bábozás, bábjáték csodája rendkívüli értékeket hordoz magában. A bölcsödés és óvodáskorú gyermekek gondolkodása mágikus jellegű. A bábozás, bábjáték erősíti a gyerkőc képzeletét,a szeretetet, nyíltságot, bátorságot,fejleszti az érzelmi világát, erkölcsi, esztétikai érzéket, és a beszédkészséget. Örömteli, harmonikus pillanatok megéléséhez ajánljuk minden szülő és pedagógus számára.
A kesztyűbáb jó minőségű, puha anyagból készült, kedves arca minden gyermeket elvarázsol.
A bábok felnőtt kézre is használhatóak,
Mérete: kb. 30 cm. 
 

Bábokat és bábozással kapcsolatos kellékeket itt találsz.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Gyártó Játékliget
Jelleg szerepjáték eszköze
Fejleszti képzeletet, empátiát, kommunikációs készséget, beszédkészséget, nyíltságot,

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középső csoportos óvodások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webshopunkban „Tűzoltó - Kesztyűbáb” elnevezéssel megtalálható szerepjáték oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: játékok, játék báb, gyermekjáték, gyermekjátékok, képességfejlesztő játék, szerepjátékok, lányos és fiús játékok, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: kesztyű bábok, bábozós játék, fiús és lányos játék, készségfejlesztő játékok, bábozós játékok, játék, kesztyű báb, fiús és lányos játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek > Bábozás” elnevezésű kategóriában és az „Intézményeknek > Beszédfejlesztés” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló szerepjáték tekinthető meg. A szerepjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 515 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.