A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Triovision – Huch készségfejlesztő játék

Ár:
5.690 Ft
Cikkszám: 676
Gyártó: Huch
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 57
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
Ebben az okosjátékban a játékosok nem egymás után játszanak, hanem a gyorsaságé a főszerep: ki találja meg elsőként, azt a felfordított kártyát, amelyiken olyan ábra látható, amit, egyetlen Figura elmozdításával magunk is létrehozhatunk? És a következőt? Részleteket lásd lenn...Ajánlott:7 éves kortól- 99 éves korig

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Triovision gyors mintafelismerésre ösztönzi a játékosokat, így fejlesztve a logikus és absztrakt gondolkodást, illetve a számtani feladatok megoldásának képességét.  A játékot az a játékos nyeri, aki a a játék végéig a legtöbb kártyát tudja gyűjteni. A képek a Triovision alapjáték képeit mutatja.

 

A játék elején feltesszük a 8 bábut. Véletlenszerűen teszünk az asztalra 12 feladatkártyát. 

 


 


Ki látja meg legelőször, hogy melyik színkombinációt lehet felállítani a bábukkal egyetlen bábu elmozdításával?

 


 

  
 
 
Gyártó Huch
Játékosok száma 2-12 fő
Játékosok száma 2-bármennyi játékos
Jelleg megfigyelésen alapuló gyorsasági készségfejlesztő játék
Fejleszti térbeli tájékozódást, logikai gondolkodást, következtetések levonását,rendszerező képességet, probléma megoldást, forma- és színfelismerést, kombinációs készséget, önellenőrzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webáruházunkban „Triovision – Huch készségfejlesztő játék” névvel listázott logikai játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: logikát fejlesztő játék, társasok, felnőtt játékok, versenyzős játék, társas, társas játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek a legjobb felnőtt játékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: gyors játékok, logikát fejlesztő játékok, gyorsasági játékok, logikai játékok, játékok felnőtteknek, társas játék. A fenti logikai játék egyebek mellett az „Intézményeknek > Iskolai társasjáték” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Márkák > Huch! & Friends” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló logikai játék adatlapja között lehet böngészni. A társasjáték kulcsszóra kattintva például több mint 920 különböző felnőtt játék között választhatnak a felnőtt korosztály számára is élvezetes játékot kereső érdeklődők.

A Triovision – Huch készségfejlesztő játék termék kiválasztása esetén legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: Set – Kombinációs kártyajáték; Grabolo – Gyorsasági társasjáték; Speed Cups 2 – Ügyességi társasjáték; Multibloom – Szorzótábla Kertészet – Matematikai oktatójáték; Panic Lab – Gyorsasági kártyajáték; Findnix – Megfigyelésen alapuló kártyajáték; Speed Cups (Gyors poharak) – Ügyességi társasjáték; Mi hiányzik innen? – Kártyajáték; Rush Hour (Csúcsforgalom) – Thinkfun logikai játék; Last Letter (Utolsó betű) – Thinkfun kártyajáték.