Triovision Huch készségfejlesztő játék

Nincs raktáron

Ebben az okosjátékban a játékosok nem egymás után játszanak, hanem a gyorsaságé a főszerep: ki találja meg elsőként, azt a felfordított kártyát, amelyiken olyan ábra látható, amit, egyetlen Figura elmozdításával magunk is létrehozhatunk? És a következőt? Részleteket lásd lenn...Ajánlott:7 éves kortól- 99 éves korig


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
6 290 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 629 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a tinédzserek, és felnőttek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra tinédzsereknek, felnőtteknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Triovision Huch készségfejlesztő játék” terméknévvel listázott társasjáték termékadatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: társas játékok, parti játék, felnőtteknek, családi játékok, játék,  játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: játékok, családi játék, társasjáték családoknak,  társasjátékok családoknak. A fenti társasjáték többek között az„Márkák > Huch! & Friends”elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok tinédzserereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A beszédfejlesztő játék kulcsszóra kattintva például körülbelül 39 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.