Jégvarázs 2. 24 darabos - Trefl Maxi Puzzle

Raktáron

A Jégvarázs 2 - Varázslatos utazás szereplőivel találkozhatsz ezen a maxi kirakón. A 24 db elemből álló játék leköti a gyerkőcök figyelmét és kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a hosszú téli estéken vagy az esős őszi napokon. A gyártó 3 éves kortól ajánlja, de szülői segítséggel az ennél kisebb gyerekek is ki tudják rakni, majd egy pár alkalom után maguktól is megtalálják az egyes darabok helyét.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
2 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 249 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak az ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 3 éves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kirakó játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Jégvarázs 2. 24 darabos - Trefl Maxi Puzzle” elnevezéssel megtalálható kirakó játék adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: képességfejlesztő játék, puzzlek óvodásoknak, kirakós játék, ovis puzzlék, puzzle játék, puzzle kirakósok, puzzlék ovisoknak, gyermekjátékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: játékok, gyerekjátékok, puzzle játékok, puzzle kirakós, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, kirakós játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kirakó játék tekinthető meg. Az ovis puzzle címkére kattintva példának okáért több mint 173 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

trefl-maxi-puzzle-jegvarazs-2-24db
Jégvarázs 2. 24 darabos - Trefl Maxi Puzzle
2 490 Ft