5 (1 vélemény)

Ticket To Ride - Europa - Days Of Wonder

Raktáron

Válts jegyet egy európai körutazásra! Ezzel a remek családi társasjátékkal egy izgalmas vasúti kaland során keresztül-kasul bebarangoljuk Európát. Ha kedvet érzel egy fantasztikus utazáshoz, fogd a csomagod, nehogy lekésd az indulást! Készülj, mert útközben  a nagy vizek is utadat állják. Kompra szállsz, vagy az alagútat választod! Ötletelj, tervezz és ne veszítsd szem elől a célt! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.21
13 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 399 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolás gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 9 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Játék webáruházunkban „Ticket To Ride – Europa – Days Of Wonder” terméknévvel listázott társasjáték termékadatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: taktikai játékok, készségfejlesztő játékok, játékok, társasjátékok családoknak, képességfejlesztő játék, stratégiai játékok, családi játékok, társasjátékok, családi társasjátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: családi társasjáték, családi játék, társasok, családi játékok, gyermekjáték, gyerekjátékok, társas, társas játékok. A fenti társasjáték többek között a „Játékkategóriák > Díjnyertes társasjátékok” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” nevű termékkategóriában és a ,,Márkák > Blue Orange" nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A taktikai játék címkére kattintva pl. körülbelül 46 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

 

A Ticket To Ride – Europa – Days Of Wonder termék mellett legtöbbször az alábbi termékek kerültek még vásárlóink kosarába: » A világ Országai – Brainbox társasjáték » Brainbox – Magyarország – Mit jegyzel meg 10 másodperc alatt? » Sardines – djeco memória játék » Suspend Jr. – Függő játék – Melissa & Doug ügyességi társasjáték » Brainbox (Cars and Boats 2) – Autók és hajók elektronikai készlet » 20 perces időzítő óra – Ugears mechanikus modell » Dr. Microbe – Blue Orange logikai és ügyességi társasjáték » Betűző kártyajáték – Játék a betűkkel » Csillámtechnika – Djeco Fashion kreatív készlet » Twister – Hasbro party társasjáték.

Ticket_To_Ride_Europa_Days_Of_Wonder
Ticket To Ride - Europa - Days Of Wonder
13 990 Ft