A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Test-Zsák - Test Zokni - Vesztibuláris játék - S méret

Ár:
13.500 Ft
Cikkszám: 8735
Gyártó: Egyéb
Szerezhető hűségpontok: 0
Ez a vesztibuláris játék mindazok számára hasznos és fontos kiegészítő lehet, akik igénylik a szenzoros mozgásokat. Hatékony terápiás eszköz az adhd-s vagy autista gyerekek részére. Különösen ajánlott a proprioceptív és vesztibuláris érzéseket keresőknek, az igen aktív, túlmozgásos gyerekeknek. Ez a Test-Zsák, vagy Test Zokni nyúlós anyagból készül, miközben a gyermek mozog benne, ellenállást fejt ki, ezáltal nyugtató hatással van a fent említett gyermekek számára. 

Legideálisabb a maximum 100 cm magasságú gyermekek részére! 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-10-27

Játék bemutatása

A Test-Zsák, vagy Test-Zokni az angolszász országok terapeutáinál már jól bevált eszköz. Olyan terápiás foglalkozások használhatják nagy előnnyel, akik  a gyerekek boldogulását, alkalmazkodását segítik elő.  Ez a termék nyugtatásra, szenzoros igény kielégítésére és fejlesztésre is rendkívüli módon alkalmas. Kis helyet foglal, hordozható. 

Mit jelent a szenzoros integrációs zavar, vagy a vesztibuláris inger hiánya?
Az SPD egy neurológiai probléma, amely kutatások alapján a gyerekek és felnőttek 16%-át érinti valamely mértékben. A fenti zavarokkal küzdő gyerekeknél a megszokott öt érzékelésen kívül sokkal több ingert érzékel, ezeket erősebben, vagy sokkal gyengébben. Az öt érzék: látás, hallás, szaglás, ízlelés érintés, egyensúly, testérzetek (éhség, hideg-meleg) és a proprioceptív (a különböző testrészek, testhez viszonyított helyzetének érzékelése) Ezeket a gyerekeket, felnőtteket zavarják a hangok, az erős fény, az érintés, az egyensúlyukból való kibillentés. Általában rossz evők, rossz alvók, túlmozgásosak. Ők azok a gyerkőcök, felnőttek, akiket zavar a bevarrt címke a ruházatban, a zoknin a varrás, ha piszkos lesz a kezük, nem szeretik a körömvágást, öltözködést.

Szeret a gyerek bemászni az ágyneműbe, kis helyekre? Ez az ő eszköze.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Játék webshopunkban „Test-Zsák - Test Zokni - Vesztibuláris játék - S méret” terméknévvel listázott mozgásfejlesztő eszköz termékadatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: mozgást fejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszköz, fejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő eszközök. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek a megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, például a következők lehetnek: mozgást fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz, mozgásfejlesztő játékok. A fenti mozgásfejlesztő eszköz többek között az „Intézményeknek > Egyensúlyfejlesztés” kategóriában illetve az „Intézményeknek > Érzékelés,észlelés fejlesztése - szenzoros játékok” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló mozgásfejlesztő eszköz tekinthető meg. A fejlesztő eszköz címkére kattintva pl. több mint 777 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak az iskolai, óvodai és bölcsődei pedagógusok, vezetők.