Homokozó vödör dömperrel - Écoiffier

Nincs raktáron

Egyetlen kisfiú homokozószettjéből sem hiányozhat ez a teherautóval díszített vödör dömperrel kiegészülve. Ha belapátoltad a homokot a vödörbe, nincs más dolgod mint a billenős dömperrel elszállítani az építkezésre. 
 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 150 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 215 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe az ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 3 éveseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Homokozó vödör dömperrel - Écoiffier” terméknévvel listázott kültéri játék adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: gyermekjátékok, műanyag játékok, homokozó készlet, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok, kültéri játékok, műanyagjátékok, játék. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: gyermekjáték, játékautó, készségfejlesztő játék, játékok, játék autók, autós játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Játékautók” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Játékautók > Autók” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló autós játék adatlapja tekinthető meg. A műanyag játék címkére kattintva példának okáért több mint 181 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.