A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tapintsd ki! (Tastaro) – Formakereső játék

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
8.620 Ft
Szerezhető hűségpontok: 0
Cikkszám: 4286

Komplett vizuális és tapintásos érzékelőjáték. Egy figura ötféle módon van ábrázolva. A negatív, pozitív és dombornyomatú változatát tapintás útján kereshetjük ki a titokzsákokból, a festett kártyák pozitív és negatív változatát pedig vizuálisan párosíthatjuk.
Tartalma: 
- 32 db 4 x 4 cm-es kártya, 
- 8 db figura, 3 db titokzsák
Anyaga: fa

 

Gyártó: Egyéb
A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2018-12-02

Játék bemutatása

A játék előkészítése: A formákat, kártyákat és a zsákokat osszuk szét.
A játék nyolc formát tartalmaz különböző módokon:
· Színes formák fakártyán
· „Ekrü” formák színes háttérrel fakártyán 
· Kivágott formák
· Fakártyák, amiből kivágták a formákat
· Fakártyák rögzített formákkal (domború felület) 
Először a 8 kivágott formával ismerkedjenek meg a játékosok. Miután ez megtörtént a következő módokon játszható a játék:
1. A fakártyákat színes képpel és színes háttérrel keverjük össze és képpel lefelé tegyük az asztalra. A többi elemre most nincs szükség. A gyerekek sorban megnéznek két-két kártyát. Ha azokon egyforma forma látható, akkor megtarthatják a kártyákat. Ha nem, akkor a kártyák visszakerülnek eredeti helyükre, és a következő játékos jön. A játékot az nyeri aki a legtöbb párt gyűjti össze.
2. Nehézségi foktól függően játszható más kombinációban is. pl.: kártya színes háttérrel/ kártya rögzített formákkal 
3. A kivágott formákat, a kártyákat, amiből a formákat kivágták és a rögzített formás kártyákat tegyük a megfelelő titokzsákba. A kártyákat színes képpel valamint a színes háttérrel keverjük össze és képpel lefelé tegyük az asztal közepére. A játékosok először megpróbálnak párokat találni két-két kártya megfordításával. Ha ez sikerült, akkor a párt maguk elé helyezik. A következő körben választanak egy titokzsákot, amelyből megpróbálják kiválasztani a párjukhoz illő formát illetve kártyát. A játékot az nyeri, aki először gyűjti össze valamelyik forma mind az öt változatát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra hatéves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Tapintsd ki! (Tastaro) – Formakereső játék” névvel listázott készségfejlesztő játék oldalára leginkább a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: készségfejlesztő játék, érzékelést fejlesztő játékok, fejlesztő játék, formafelismerő játékok, érzékelést fejlesztő játék, érzékelésfejlesztő játékok, fejlesztő játékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: készségfejlesztő játékok, játékok, gyermekjáték, gyermekjátékok, formafelismerő játék, képességfejlesztő játékok. A fenti készségfejlesztő játék egyebek mellett az „Életkor szerint” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló készségfejlesztő játék termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 3432 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatót a hírlevél kéréssel  elfogadom. 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

2-3 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>