A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tapintható lottófarm (Tactilo loto) – djeco játék

Ár:
10.590 Ft
Cikkszám: 1146
Gyártó: Djeco
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 106
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
Tapintható lottófarm - Tactilo Djeco társasjáték a tapintás, érzékelés fejlesztésére óvodásoknak. Pörgesd meg a nyilat, nézd meg hova mutat! Zöldség, gyümölcs,állat, kerti eszköz? Keress olyat a zsákban tapogatva, ami szerinted ebbe a csoportba illik! 

A játékszabály letölthető itt.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Tartalom:

  • 1 db rulettkerék, amely 6 különböző témakört tartalmaz
  • 18 db  gumifigura

Tapintható lottófarm Djeco társasjáték óvodásoknak a tapintás, érzékelés, észlelés és a gondolati asszociáció fejlesztésére. A gyerekeknek azt kell megtalálni, ami kapcsolatba hozható azzal az élőhellyel, tárggyal amire a nyíl mutat.

Pörgesd meg a korongon a nyilat és csak a tapintásodra hagyatkozva keresd meg azokat a cuki figurákat a zsákban amikre a nyíl rámutatott! Ez a lényege a játéknak, de a sokrétű fejlesztő hatás ennél összetettebb. Egyrészt a gyermek gondolkodását serkenti, másrészt a lényeg kiemelés képességét alapozza meg az által, hogy a kitapintott figura jellegzetességeiből kell következtetnie a kis játékosnak, hogy mi az amit a kezében tart. Gyakorlatilag ez a játék cselekvés közben fejleszti  és építi a majdani értőolvasás és a  logikus gondolkodás alapjait.

Fejleszti hallás,tapintás, érzékelést
Gyártó Djeco
Játékosok száma 1 vagy több játékos
Jelleg Érzékelést fejlesztő játék
Fejleszti érzékelést, észlelést, gondolati asszociációt, figyelmet, koncentrációt, finommotorikát, kombinációskészséget, önálló feladatmegoldást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
| 0 / 5 csillag!
2018. 02. 11.
Szép, minőségi játék

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Tapintható lottófarm (Tactilo loto) – djeco játék” elnevezéssel megtalálható készségfejlesztő játék adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: játékok, képességfejlesztő eszközök, gyerekjátékok, érzékelést fejlesztő játék, játék, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő eszköz, készségfejlesztő eszközök, asszociációs játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: asszociációs játékok, asszociációs társasjáték, érzékelést fejlesztő játékok, gyermekjáték, készségfejlesztő játékok, fejlesztő játék, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Óvodai társasjáték” elnevezésű kategóriában és az „Intézményeknek > Érzékelés,észlelés fejlesztése – szenzoros játékok” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló készségfejlesztő játék termékadatlapja tekinthető meg. A fejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 777 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak az iskolai, óvodai vagy bölcsődei vezetők, pedagógusok.

Vásárlóink a Tapintható lottófarm (Tactilo loto) – djeco játék terméken túl leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg: → Hét napjai korong → Számkorong → Asmodee Dobble Kids játék – Junior kártyajáték → Egy kis együttműködés (Little cooperation) – társasjáték → Golyós sorritmus – fajáték → Speed Cups 2 – Ügyességi társasjáték → Lépésről-lépésre: Arthur and Co. – djeco játék → Mágneses djeco fakirakó – Geoform → Mágneses horgászjáték – Fajáték → Pitypang és Lili –  Készségfejlesztő társasjáték – Keller Mayer.