A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tapintható lottófarm (Tactilo loto) – djeco játék

Ár:
10.490 Ft
Cikkszám: 1146
Gyártó: Djeco
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 105
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 26.
Tapintható lottófarm - Tactilo Djeco társasjáték a tapintás, érzékelés fejlesztésére óvodásoknak. Pörgesd meg a nyilat, nézd meg hova mutat! Zöldség, gyümölcs,állat, kerti eszköz? Keress olyat a zsákban tapogatva, ami szerinted ebbe a csoportba illik! 

A játékszabály letölthető itt.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Tartalom:

  • 1 db rulettkerék, amely 6 különböző témakört tartalmaz
  • 18 db  gumifigura

Tapintható lottófarm Djeco társasjáték óvodásoknak a tapintás, érzékelés, észlelés és a gondolati asszociáció fejlesztésére. A gyerekeknek azt kell megtalálni, ami kapcsolatba hozható azzal az élőhellyel, tárggyal amire a nyíl mutat.

Pörgesd meg a korongon a nyilat és csak a tapintásodra hagyatkozva keresd meg azokat a cuki figurákat a zsákban amikre a nyíl rámutatott! Ez a lényege a játéknak, de a sokrétű fejlesztő hatás ennél összetettebb. Egyrészt a gyermek gondolkodását serkenti, másrészt a lényeg kiemelés képességét alapozza meg az által, hogy a kitapintott figura jellegzetességeiből kell következtetnie a kis játékosnak, hogy mi az amit a kezében tart. Gyakorlatilag ez a játék cselekvés közben fejleszti  és építi a majdani értőolvasás és a  logikus gondolkodás alapjait.

Fejleszti hallás,tapintás, érzékelést
Gyártó Djeco
Játékosok száma 1 vagy több játékos
Jelleg Érzékelést fejlesztő játék
Fejleszti érzékelést, észlelést, gondolati asszociációt, figyelmet, koncentrációt, finommotorikát, kombinációskészséget, önálló feladatmegoldást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
| 0 / 5 csillag!
2018. 02. 11.
Szép, minőségi játék

Játék webshopunkban „Tapintható lottófarm (Tactilo loto) – Djeco - Érzékelést fejlesztő játék” terméknévvel listázott óvodai eszköz adatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: óvodai fejlesztő eszköz, óvodai fejlesztő eszközök, érzékelésfejlesztő játékok, képességfejlesztő eszköz. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, például a következők lehetnek: készségfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszközök, érzékelést fejlesztő játékok. A fenti óvodai eszköz egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” termékkategóriában,továbbá a „Márkák > Djeco” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló óvodai eszköz között lehet válogatni. A fejlesztő eszköz címkére kattintva példának okáért több mint 624 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak a bölcsődei, óvodai és iskolai vezetők, pedagógusok.