Tanuljunk számolni Peppa malaccal - Oktató puzzle 20 db-os - Trefl

Nincs raktáron

A Trefl 20 db-os oktató puzzle segítségével a legkisebb gyerkőcök játékosan ismerkedhetnek meg a számok világával, 1-10-ig. Ebben segítségükre lesz kedvenc mesehősük Peppa malac, így biztosan vidám lesz a tanulás.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
2 460 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 246 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középsős óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a oktatójátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Tanuljunk számolni Peppa malaccal - Oktató puzzle 20 db-os - Trefl” terméknévvel megtalálható oktatójáték adatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: gyerek társasjáték, ovis társasok, óvodás társasjáték, társas óvodásoknak, ovis társasjátékok, társasjátékok, társas, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, oktatójátékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: gyerekjátékok,oktató játék, oktató kirakó, képességfejlesztő játékok, játék, gyermekjátékok, társasok, társasok óvodásoknak, gyermekjáték, tanulós játékok. A fenti oktatójáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Fejlesztő társasjátékok” kategóriában,továbbá az „Iskola – óvoda” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló oktatójáték között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.