Találd meg a párját! Számok és állatok - Párosító játék fából

Raktáron

A szám és állat párosítóban a gyermekek játékosan tanulhatják meg a különböző állatokat, és a számokat. A puzzle darabkák összeillesztésével, a fa tálcába pontosan beilleszthetők.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
3 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 349 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Találd meg a párját! Számok és állatok - Párosító játék fából” terméknévvel listázott készségfejlesztő játék oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: fejlesztő játék, készségfejlesztő eszközök, finommotorikát fejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok,számoláselőkészítő feladatok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, például a következőek lehetnek: számok,  finommotorika fejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, matematika gyakorlat, fejlesztő játékok, képességfejlesztő eszközök, finommotorikát fejlesztő játék. A fenti készségfejlesztő játék többek között az „Életkor szerint > Játékok3-4 éveseknek” , és a „Márkák > VOILÁ” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló készségfejlesztő játék között lehet válogatni. A fejlesztő eszköz címkére kattintva pl. körülbelül 777 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak az óvodai, bölcsődei, iskolai pedagógusok, vezetők.

talald-meg-a-parjat-szamok-es-allatok-parosito-jatek-fabol
Találd meg a párját! Számok és állatok - Párosító játék fából
3 490 Ft