Szortírozó tálca készlet - átlátszó - Eduplay

Raktáron

A szortírozó tálca szett rengeteg lehetőséget kínál a játékos tanuláshoz. Kiváló fejlesztőjáték szortírozáshoz, csoportosításhoz, számoláshoz. A kis köveket színek szerint szortírozhatók a csipeszek segítségével. Fejleszti a finommotorikus készségeket. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.21
15 680 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 568 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Szortírozó tálca készlet - átlátszó - Eduplay” névvel listázott óvodai eszköz adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: óvodai fejlesztő eszközök, szortírozójátékok, képességfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszközök. Hasonló témájú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb fejlesztő eszközök megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz, készségfejlesztő eszközök, szortírozó játékok. A fenti óvodai eszköz többek között az „Intézményeknek > Érzékelés,észlelés fejlesztése - szenzoros játékok” , és a „Játékkategóriák > Játékok 3-4 éves ovisoknak” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló óvodai eszköz között lehet válogatni. Az óvodai eszköz címkére kattintva például körülbelül 498 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak az iskolai, óvodai vagy bölcsődei vezetők, pedagógusok.

Szortirozo_talca_keszlet_atlatszo_Eduplay
Szortírozó tálca készlet - átlátszó - Eduplay
15 680 Ft