A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szókimondóka játékcsomag, Óvoda – Fejlesztőjáték szavakkal

Ár:
7.770 Ft
Cikkszám: 1485
Gyártó: SzóKimondóka
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 78
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 14.

Légy te gyermekeid játékos fejlesztője! A SzókiMondóka egy olyan interaktív, készségfejlesztő játék 2-6 éves kisgyermekek számára, emellyel a szülők, családtagok bevonásával a gyermekek felfedezhetik az őket körlvevő világot: a beszéd, dalok, és mesék útján. Egy szevakra épülő fejlesztő játék a mai képorientált világban. 

" Játszani, alkotni, kreatívan szórakozni sokféle képpen lehet, mi a szavakkal szeretünk játszani. Megjelenítjük, lerajzoljuk, mondókába, dalba foglaljuk, mesébe szőljük őket. "

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Mit tartalmaz a csomag:

.  Egy zenés kisfilmet,  az Óvoda világáról, megzenésített mondókákkal, énekkel, táncoló gyerekekkel, hogy ne csak bámulja a tévét, hanem mozogjon, táncoljon velünk!

·  Illusztrált, színes szókártyákat, amelyek már önmagukban is sokféle játéklehetőséget rejtenek.

·  Mesekönyet– “Lackfi János: Milán és a sziázás” címmel – hogy este a nagy táncolás, énekelés után letelepedjünk, összebújjunk és mesébe szőjük a szavakat.

·  Tippeket szülőknek, hogy milyen játékokat játszhatunk otthon együtt, illetve sok-sok lehetőséget, hogy mit játszunk a SzóKiMondóka elemeivel

A SzóKiMondókában azt szeretik a szülők, hogy sokfélét lehet vele játszani a gyermek hangulatához, a napszakhoz igazítva a közös játékot. Ha elmélyültebb játékra van lehetőségünk, elővehetők a szókártyákat. Itt számtalan játéklehetőség van, amit az Útmutatóban részleteznek is. Ha aktívabb, energia levezető időtöltést szeretnénk, tegyük be a zenés kisfilmet és jöhet a közös tánc, együtt mondókázás, éneklés, szófelismerő játék. Ha pedig, például este a nyugodt légkör megteremtése a cél összebújhatunk a kanapén és együtt, beszélgetve olvashatjuk a mesekönyvet.

Gyártó SzóKimondóka
Jellege fejlesztő játék
Fejleszti beszéd-,szókincs-, zenei mozgás- , kulturális és környezeti nevelést.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középső csoportos ovisok kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra négyéves ovisoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Szókimondóka játékcsomag, Óvoda – Fejlesztőjáték szavakkal” elnevezéssel listázott készségfejlesztő játék termékadatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vevőink: óvodás társasjátékok, játék, fejlesztő játék, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, óvodás társasjáték, ovis társasjátékok, társas, vers és mondóka, fejlesztő játékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: játékok, ovis társasok, gyermekjáték, gyerek társasjáték, készségfejlesztő játék, társasjátékok, készségfejlesztő játékok, társas óvodásoknak, mondókák, gyerekjátékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves lányoknak” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő játék között lehet válogatni. Az ovis társasjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 366 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Szókimondóka játékcsomag, Óvoda – Fejlesztőjáték szavakkal termékkel egyszerre leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg: → Szókimondóka a világ szóról szóra – Család → Mókuskaland – Keller&Mayer társasjáték → Vágós-nyírós – Könyv az ollóhasználat gyakorlására → Ellentétek – Készségfejlesztő párosítós játék → Tipegő egyensúlyozó – Mozgásfejlesztő játék → Szókimondóka – Készülődés – Szókártyás mesekönyv → Szókimondóka – Láb és kéz mese → Hónapok tanulókorong → Duo puzzle – Járművek – Vészhelyzet témájú kirakó kicsiknek → Öltözködés – Készségfejlesztő párosítós játék.