Színes ceruza készlet, hatszögletű, FABER-CASTELL, 10 különböző metál szín

Nincs raktáron

Egy elképesztő színeket tartalmazó színes ceruza készlettel bővítheted a palettádat, hiszen ebben a dobozban tíz olyan ceruza található, ami különleges, fémes hatású színek használatát teszi lehetővé. A ceruzák kényelmes használatát a klasszikus hatszögletű kialakításnak köszönheted, ráadásul a ceruza a gyártó által alkalmazott SV kötésnek köszönhetően sokkal strapabíróbb, a hegy nem törik el a héjban, és a hegyezése is egyszerűbb. Végül, de nem utolsó sorban a ceruza vízbázisú bevonata teljesen környezetbarát.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
1 420 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 142 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe az iskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 8 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok az írószerek és gyerekholmik kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Színes ceruza készlet, hatszögletű, FABER-CASTELL, 10 különböző metál szín” elnevezéssel listázott ceruza oldalára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: ceruza, írószerek, rajzolás, kreatív játék színes ceruza. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Iskolai és óvodai kellékek > Iskolai és óvodai írószerek” kategóriában és a „Márkák > Faber-Castell” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló ceruza között lehet böngészni. Az írószer kulcsszóra kattintva például körülbelül 686 különböző írószer között válogathatnak az iskolai eszközöket és a kreatív játékokhoz elengedhetetlen írószereket kereső látogatók.