A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szétszakadt térkép – Rumini kártyajáték

Ár:
3.400 Ft
Cikkszám: 970
Gyártó: Keller&Mayer
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 35
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
A szétszakadt térkép- Rumini kártyajáték 6 éves kortól a Keller&Mayer játékgyártótól. Játékidő: kb. 15 perc

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A szétszakadt térkép kártyajátékban nem is annyira a szerencsére, mint a taktikai gondolkodásra, jó megfigyelőképességre és az irányok ismeretére van szükséged. Vagy éppen ennek a megerősítésében lesz nagy segítségedre. Ebben a játékban a játékosok célja, hogy elsőként gyűjtsék össze a varázseszközeiket. Ezt úgy tehetik meg, hogy a térképdarabokat kell összeillesztgetniük arra figyelve, hogy a térkép úgy nézzen ki, mint az a kép, amit a hajóablakból látnak. Meg kell figyelniük mi van alul-felül, egymástól jobbra-balra. Ha a szabályokat betartják a síkban megfelelően tájékozódnak, és így illesztik össze a térképlapkákat, akkor az összeillesztésért 1-1 varázseszköz a jutalmuk. A furfangosabb, gyakorlottabb játékosok a kincskártyákat is használhatják, melyekkel különböző akciókat hajthatnak végre. Ezt mi saját véleményünkt, tapasztalatunk alapján 8 éves kortól javasolnánk használni. A játék e nélkül az akció kártyák nélkül  is rendkívül szórakoztató és fejlesztő.

 


 

Gyártó Keller&Mayer
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4
Jelleg megfigyelést,tájékozódást fejlesztő játék
Fejleszti megfigyelőképességet, problémamegoldást, síkbeli tájékozódást, irányok megismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást,memóriát, tárgyi tudást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Szétszakadt térkép – Rumini kártyajáték” elnevezéssel megtalálható kártyajáték oldalára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: rajzfilmfigurás játékok, játékkártyák, kártya játék, megfigyelő játék, képességfejlesztő játékok, rajzfilmes játék, kártya játékok, gyermekjáték, rajzfilmes játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: mesefigurás játékok, játék, rajzfilmfigurás játék, készségfejlesztő játék, megfigyelést fejlesztő játékok, gyermekjátékok, megfigyelő játékok. A fenti termék többek között a „Karácsonyi ajándékötletek” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kártyajáték tekinthető meg. A mesefigurás játék címkére kattintva például körülbelül 133 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Vásárlóink a Szétszakadt térkép – Rumini kártyajáték termékkel egyszerre leggyakrabban az alábbi termékeket választották még: Batamo – djeco asszociációs kártyajáték; Hanabi – Családi partyjáték; Topologix – térbeli fogalmak játéka a djeco-tól; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Tojás alakú vasalható gyöngy alaplap; Difference Junior – Különbségvadászat; Hónapok tanulókorong; Speed Cups (Gyors poharak) – Ügyességi társasjáték; Tavasz, nyár, ősz, tél – Logico Primo fejlesztő füzet; Színkép (Colour Code) – Smartgames fejlesztő játék; Leo, a londoni busz – Wow formaberakó játék.