A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szétszakadt térkép – Rumini kártyajáték

Ár:
3.400 Ft
Cikkszám: 970
Gyártó: Keller&Mayer
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 35
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 01.
A szétszakadt térkép- Rumini kártyajáték 6 éves kortól a Keller&Mayer játékgyártótól. Játékidő: kb. 15 perc

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A szétszakadt térkép kártyajátékban nem is annyira a szerencsére, mint a taktikai gondolkodásra, jó megfigyelőképességre és az irányok ismeretére van szükséged. Vagy éppen ennek a megerősítésében lesz nagy segítségedre. Ebben a játékban a játékosok célja, hogy elsőként gyűjtsék össze a varázseszközeiket. Ezt úgy tehetik meg, hogy a térképdarabokat kell összeillesztgetniük arra figyelve, hogy a térkép úgy nézzen ki, mint az a kép, amit a hajóablakból látnak. Meg kell figyelniük mi van alul-felül, egymástól jobbra-balra. Ha a szabályokat betartják a síkban megfelelően tájékozódnak, és így illesztik össze a térképlapkákat, akkor az összeillesztésért 1-1 varázseszköz a jutalmuk. A furfangosabb, gyakorlottabb játékosok a kincskártyákat is használhatják, melyekkel különböző akciókat hajthatnak végre. Ezt mi saját véleményünkt, tapasztalatunk alapján 8 éves kortól javasolnánk használni. A játék e nélkül az akció kártyák nélkül  is rendkívül szórakoztató és fejlesztő.

 


 

Gyártó Keller&Mayer
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4
Jelleg megfigyelést,tájékozódást fejlesztő játék
Fejleszti megfigyelőképességet, problémamegoldást, síkbeli tájékozódást, irányok megismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást,memóriát, tárgyi tudást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 6 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Szétszakadt térkép – Rumini kártyajáték” terméknévvel listázott kártyajáték adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: kártya játék, képességfejlesztő játék, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, megfigyelést fejlesztő játékok, mesefigurás játékok, kártyajátékok, rajzfilmes játékok, rajzfilmfigurás játék, rajzfilmes játék. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: megfigyelőkészséget fejlesztő játék, gyermekjáték, játék, játékkártya, megfigyelő játékok, megfigyelő játék, játékok, képességfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák” termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Társasjáték” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kártyajáték tekinthető meg. A kártyajáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 182 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.