5 (3 vélemény)

Számkorong

Raktáron

A számkorong segítségével az óvodás gyerekek mondókákon keresztül megtanulják a számok helyes sorrendjét, alakját, felismerését.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
450 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 45 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a nagycsoportos ovisok kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 7 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a oktatójátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Számkorong” terméknévvel listázott oktatójáték oldalára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: gyermekjátékok, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, játékos matek, játékok, matematikai játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: matekos játék, gyerekjátékok, matematikai játékok, gyermekjáték, játék, képességfejlesztő játék. A fenti oktatójáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló oktatójáték adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Számkorong terméken túl legtöbbször az alábbi termékeket vásárolták még: • Hét napjai korong • Hónapok tanulókorong • Szorzókör • Képkereső – Nagy készségfejlesztő fajáték • Lük Mini kirakó alaplap • Geometria korong • Adományozz most! – UNICEF csengettyű • Bunny Boo – Nyuszis logikai játék • Mágneses horgászjáték – Fajáték • Elrejtettem. Megtalálod? – Foglalkoztató füzet.

Szamkorong
Számkorong
450 Ft