A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Számfogócska: 20-as számkör 1.rész – Logico Piccolo - 978-963-294-063-2

Ár:
1.690 Ft
1.600 Ft
Kedvezmény: 5%
Cikkszám: 609
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 16
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 26.
A Logico Piccolo Számfogócska: 20-as számkör 1. rész az alapvető matematikai műveletek, a számfogalom és a számolási készség kialakulásához nyújt segítséget.
- Ez a füzet csomagban is kapható, 1. osztályosoknak 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Logico Piccolo Számfogócska: 20-as számkör 1. rész az alavető matematikai műveletek, a számfogalom és a számolási készség kialakulásához nyújt segítséget. A biztos számolási készség alapja a számsorok felismerésének, a kisebb nagyobb relációk azonosításának, a számszomszédok ismeretének.

 


 

Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg tolókorongos tanulójáték iskolásoknak
Fejleszti szövegértést,memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, észlelést, önálló feladatmegoldást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2017. 02. 21.
Gyakorló az alapvető matematikai feladatokhoz : egyszerű összeadások, számolások, a számok tulajdonságai, számszomszédok, számsorozatok, számlépcső, számok összehasonlítása, számolás pénzérmékkel. Érdekességként különleges számokat is tartalmaz, pl.: házszám, telefonszám, rendszám.
Csak az előnyeit tudom leírni, mert 9 éves fiam nagy kedvence a matek már óvodás korától kezdve. És ez mind többféle, nagyon érdekes és jó feladat. Első osztályos tananyag, de szerintem már óvodás kortól használható.

Játék webshopunkban „Számfogócska: 20-as számkör 1.rész – Logico Piccolo - 978-963-294-063-2” terméknévvel listázott gyakorlófüzet termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: játékos matematika, gyakorló füzet, készségfejlesztő füzetek, játékos matek, matekos játék, oktatójátékok, gyakorló füzetek. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb foglalkoztató füzetek megtalálásában, például a következőek lehetnek: matematikai játék, oktatójáték, matematikai játékok, készségfejlesztő füzet, gyakorló feladatlapok, gyakorlófüzetek, foglalkoztató füzetek. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Logico fejlesztőjátékok” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Logico fejlesztőjátékok > Logico Piccolo” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló gyakorlófüzet tekinthető meg. A játékos matematika címkére kattintva például körülbelül 172 különböző foglalkoztató füzet között válogathatnak a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső nagyszülők és szülők.