A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Számfogócska: 100-as számkör 1.rész – Logico Piccolo - 978-963-294-068-7

Ár:
1.690 Ft
1.600 Ft
Kedvezmény: 5%
Cikkszám: 604
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 16
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 28.
A Logico Piccolo-Számfogócska 100-as számkör 1. részben az alapvető műveletek megismerését,gyakorlását végezhetik az iskolások. A keret nélkül nem használható.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Logico Piccolo-Számfogócska 100-as számkör 1. részben az alapvető műveletek megismerését,gyakorlását végezhetik az iskolások

 


 

Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg tolókorongos tanulójáték iskolásoknak
Fejleszti szövegértést,memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, észlelést, önálló feladatmegoldást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2017. 02. 21.
Kisiskolásoknak nagyon jó gyakorló.. Többféle feladatot tartalmaz : tízesével és ötösével való egyszerű és gyors számolás, pénzhasználat, számszomszédok, többféle számegyenes, többféle 100-as tábla, ahová a hiányzó számokat kell beírni.
2. osztályos tananyag, a feladatok nagyon jók. A számok sorrendjét a számtáblán és a számegyenesen is gyakorolni lehet. A fiam nagy kedvence a matek, nagyon sokat használja. A feladatlapok nagyon jó minőségűek, tartósak.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Számfogócska: 100-as számkör 1.rész – Logico Piccolo - 978-963-294-068-7” elnevezéssel megtalálható gyakorlófüzet oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: játékos matematika, játékos matek, foglalkoztató feladatlap, gyakorló füzetek, készségfejlesztő füzetek, tanulójáték. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb foglalkoztató füzetek kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: oktatójáték, készségfejlesztő füzet, gyakorló feladatlapok, oktatójátékok, matematikai játékok, foglalkoztató feladatlapok, tanulójátékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Logico fejlesztőjátékok > Logico Piccolo” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló gyakorlófüzet között lehet válogatni. A gyakorlófüzet címkére kattintva például körülbelül 242 különböző foglalkoztató füzet között válogathatnak az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők, nagyszülők.