Sütemény sütő készlet - Jabadabado

Raktáron

13 különböző részből álló sütőkészlet, amely garantáltan akár több órányi szórakozást kínál a gyerekek számára!A készlet egy bőröndbe csomagolva sodrófát, tálat, habverőt és még sok minden mást tartalmaz.

És ami a legfontosabb: a készlet a valódi muffinsütéshez is használható.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ekkorra érkezhet hozzád
2021.11.30
9 590 Ft
A termék után járó hűségpontok: 96 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek az alsós gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 9 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.


Fejlesztő játék webáruházunkban „Sütemény sütő készlet - Jabadabado” elnevezéssel megtalálható szerepjáték adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: szerepjátékok, készségfejlesztő játék, játék, készségfejlesztő játékok, gyerekkonyha, babakonyha, gyerekkonyhák. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: fiús és lányos játékok, fiús és lányos játék, babakonyhák, gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, lányos és fiús játék. A fenti szerepjáték egyebek mellett az „Életkor szerint” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló szerepjáték között lehet válogatni. A játékkonyha címkére kattintva példának okáért több mint 152 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.