A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Splatoo - társasjáték

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: 2233
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 70
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
A Splatoo egy vidám családi társasjáték. A Splatoo fantázanevet viselő játék fejleszti a kreativitást, a koncentrációt a logikus gondolkodás. Szívből ajánljuk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A doboz tartalma: 
- méretes játéktáblát,
- 50 darab kártyát,
- valamint négy rúd színes gyurmát találunk.

 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék kezdetén minden résztvevő választ magának egy rúd gyurmát. Ebből kell elkészítenie saját figuráit, méghozzá oly módon, hogy négy harcra kész forma (állat, növény, esetleg tárgy stb. ) sorakozzon a masszával megegyező színű, nyíllal ellátott mezőn. A gyurmát úgy osszuk be, hogy a maradékból lehetőségünk legyen a későbbiekben új figurákat létrehozni. Akinek a legötletesebb a figurája, az adott kört ő kezdheti. A kártyalapokat a tábla közepére helyezzük, ezt követően a legkreatívabb résztvevő felfordítja az elsőt. Három lehetőség van: 
1. Húzunk egy Számkártyát, melyen a szám mögött színes hátteret találunk. 
2. Húzunk egy Színkártyát, ahol a két részre osztott lapon kétféle színt látunk. 
3. Esetleg húzunk egy Splatto-kártyát, ebben az esetben a két részre osztott lapon a Splatto felirat mellett egy szín szerepel.
Számkártya esetén eldönthetjük, hogy a színre, vagy a számra helyezzük figuránkat. Döntésünk attól függ, melyik variációval jutunk messzebbre a kiindulási pontunktól. A feladat ugyanis az, hogy minél előbb eljuttassunk saját készítésű bábuink közül kettőt a célmezőig. Színkártya esetén az előbb ismertetett módon azt az árnyalatot választjuk, amelyik közelebb repíti kreációnkat a célhoz. A Splatto-kártya is választás elé állít bennünket, ám itt afelől kell döntetnünk, hogy a kártyán szereplő színre helyezzük a bábut, vagy kilapítjuk ellenfelünk egyik mesterművét. Bizony igen, ez a játék lehetőséget biztosít arra, hogy alaposan helyben hagyjuk társunk figuráját. A választás azonban nem rajtunk múlik. Minden esetben a saját kiinduló mezőnktől balra eső, első ellenséges alkotást kell kilapítani. A paca a helyén marad, erre a mezőre a továbbiakban nem léphet senki, a pórul járt játékos pedig új figurát készíthet a megmaradt gyurmából.

Gyártó Piatnik
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2-6 játékos
Jelleg megfigyelőkészséget fejlesztő játék.
Fejleszti színfelismerést, megfigyelőkészséget, vizuális érzékelést, problémamegoldó képességet, kombinációs készséget, reakciókészséget, koncentrációt, rendszerező képességet, megosztott figyelmet, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a kisiskolások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 6 éves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Splatoo - társasjáték” terméknévvel megtalálható logikai játék oldalára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, játékok, társasjátékok, társasjáték családoknak, társasok, gyerekjátékok, családi játék, társas játék, társas. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: képességfejlesztő játékok, társasjátékok családoknak, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, családi játékok, gyermekjátékok, családi társasjáték, gyermekjáték, logikus gondolkodást fejlesztő játék. A fenti logikai játék egyebek mellett a „Márkák” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló logikai játék termékadatlapja között lehet böngészni. A társasjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 920 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.